2009-12-01

Den gångna helgen...

Lite fler bilder på adventspyssel..

Nya gardiner i vardagsrummet (dock ostrukna vid fototillfället ;))

Ett litet ljusarrangemang med grön mossa och rönnbär

Hängde upp en julstjärna i taket i ett annars mörkt hörn i vardagsrummet. Blev hur mysigt som helst :)
I lördags var vi en sväng på IKEA för att köpa lite blockljus, kuddfodral mm. Har nog aldrig gått så snabbt att handla på IKEA nån gång förrut ;) In, ta det vi skulle ha, ut!!! Snabbt gick det :) Vi hade ju bråttom, skulle ju till pappa o Britt, pappa fyllde 65 i fredags!!! Det bjöds på smörgåstårta, hur god som helst, när vi kom. Sen blev det fika. SEN blev det mat!!! Kalvstek, med sås och potatis! Smaskens säger jag bara, men hua så mätt man var :)

Mycket trevligt iaf!

I söndags städade och tvättade vi och småplockade här hemma. Det blir så mysigt med alla ljus och adventsstjärnor och stakar! Me like!! Sen kom B´s syster och systerdotter Jennifer över på glögg och lussebullar :)

Igår blev det inte många knop gjorda... Verkar som att så är fallet idag med.. B har bilen så jag kan ju inte ta mig till jobbet heller och hälsa på :( Får se vad man hittar på.

Imorgon är det andra Föräldrargruppsträffen iaf :) Får se vad det ska pratas om då! Har för mig att det var om amning, men minnet är ju som det är för tillfället ;)

Nej, aktivera sig kanske...

Kramar!


Inga kommentarer: