2009-12-20

Oj oj oj...

...vad med snö!! Det fullkomligt vräker ner. B var ut och skottade tidigare men det var ju förgäves :( Har redan snöat igen... Men jag blir så lycklig av allt det vita som lägger sig som ett duntäcke på allt utanför :)
Är så härligt att äntligen få fira en vit jul :) (I dubbel bemärkelse ;))

Nu har jag inte uppdaterat er på ett tag. Uselt va? ;)
Men dagarna går så fort och har inte riktigt haft orken till att skriva..
Ska försöka göra en sammanfattning i alla fall.

I onsdags var vi på studiebesök på förlossningen. Nja, var mer deprimerad än exalterad när vi gått därifrån :( Måste det vara så trist och beiget på såna ställen?! Va fan, man ska tillbringa ett par dygn där och få vara med om världens underverk när barnet föds, och då ska det behöva vara så deprimerande färger och inget mys alls!! Hua, hoppas, precis som alla säger, att det är det sista man tänker på utan man har bara smärtlindring och droger i skallen :)
Innan studiebesöket passade vi på att köpa lite julklappar. Och efter fortsatte vi den jakten. Hittade dessutom en vinterjacka jag kan få plats med magen i!! Tjoho! Är lite väl kallt nu så den var välbehövlig. Den är som en skidjacka fast lång modell och jag funderade på om det verkligen var ett bra köp. Kanske inte skulle kunna ha den sen när magen är borta, kanske skulle vara för stor då?! Men så kom jag på den smarta idén så jag frågade en tjej som jobbade i butiken om hon inte kunde prova den och visa hur den ser ut på utan mage :) Hon var så snäll och ställde upp som modell där :) Den passade perfekt och dessutom går den att dra ihop i midjan om man skulle behöva det :) Hade kostat 900, nu 480!! Bra köp tycker jag!!! Och det bästa är ju att jag inte behöver gå och frysa :)

Sen har det faktiskt inte hänt så mycket i veckan. I fredags åkte jag upp till jobbet med en påse Rocky Road-fudge :) De gick åt som smör kan jag säga :) Passade oxå på att käka lite lunch med mina kära kollegor :) Kvällen var lugn. B var hos en "granne" och bastade så jag tänkte jag skulle se på Bonde söker fru! Hmm.. gick inge bra det :( Somnade precis när vinjetten drog igång och vaknade 20.56... Missade programmet rejält ;) Får kolla på reprisen...

Igår var vi hos min syster på en god lunch. Mor och Göran var oxå med så det var trevligt :)
Sen följde dom med hem till oss för att se på barnrummet :) De skulle vidare till Falun där G bor så det blev bara en snabbvisit tyvärr :(
Kvällen var en lugn hemmakväll med varma mackor och Robinson!

Idag har det tvättats och snart bär det iväg till B´s syster på lite fika :)

Ha det så mysigt i snön alla ni :)
Kramar!!

1 kommentar:

Idyll och Inspiration sa...

Hej! Vad roligt att snart få en liten. Jag önskar dig all lycka till med bebisen. Du ska få det viktigaste rådet inför allt som ska komma och det är att lyssna på ditt eget hjärta. Lita på din fingertoppskänsla när det gäller föräldraskapet så brukar det fuunka.
Ett varmt lycka till och en önskan om God Jul

kram tessan