2009-12-04

En ny släkting, En lycklig dag och en Bakdag :)

Ska börja med att ägna några rader till min kusin Mia som födde hennes och Pontus första barn i tisdags!!
STORT GRATTIS till er lilla Sten! :) ("döpt" efter vår morfar) Snart får Sten en lekkamrat :) Ludde kommer snart ;)

Fortsätter med gårdagen! :)

En gammal arbetskamrat, men först och främst god vän, ringde mig i onsdags!! Vi har inte setts eller pratat på över 1 år!! Sista gången vi sågs var dagen då jag slutade mitt gamla jobb och flyttade hit till min älskling. Jag har verkligen saknat henne! Men.. dagarna går och tiden flyger iväg som alltid.. Man kan komma med såå många ursäkter att man inte hörts av men man har bara sig själv att skylla....
Vi umgicks dag ut och dag in då... Jag är så glad att hon ringde! Hon fick barn, en sladdis :), för 2 år sen. Träffade han (och hennes två större tjejer) dagligen och satt barnvakt ofta. Jag pluggade då på distans så jag hade ju all tid i världen att träffa dom.. Nu har man missat ett helt år!! Han är så stor nu :) Lilla killen som bara var en bebis då :) Och tjejerna har blivit så stora!! :) Dessutom har hon fått ännu en bebis, i mars. Han blir nio månader nu! Sötnosen! :)
Så vi spillde ingen tid utan jag åkte dit igår och hälsade på. Det var såå kul att se henne igen. Och få träffa barnen.. Som vi har saknat varann :) Men inga konstigheter alls, vi babblade på som vanligt :) Så skönt och sån lycka med sånna vänner som man vet man har för alltid! :) Fick dessutom låna med en babysitter och amningskudde och två stora kassar med bebiskläder :) Ska ta och sätta mig och sortera i storlek så man vet vad som finns!

Det var en lycklig dag!!! :)

Så.. tillbaka till idag!

Här bakas det för fullt :)
Kokostopparna är klara, marängerna är klara, nu jäser äppelmosbullarna som snart ska in i ugnen! Jag bara älskar sånna här bakverk och kakor som inte tar nån tid att göra! Hur enkla som helst ju. Men inte mindre gott för det ;) Tänkte göra Rocky Road-fudge oxå men måste handla ingredienser till det först :)

Ikväll blir det lugnt. Idol som vanligt :) Men så typiskt det är då, På Spåret börjar ju ikväll oxå....
Svårt dilemma vad man ska välja men som tur är har vi SvtPlay så På Spåret kan jag kolla på imorgon om jag vill ;)

Nu måste bullarna in i ugen, sen en tur till affären!!

Ha en bra fredag!!
Kramar!

1 kommentar:

Helena sa...

Vad roligt att ni antligen tog er i kragen :)Kram!