2009-12-22

16 dagar kvar

Idag är det bara 16 dagar kvar till BF!! :) Och det känns :(

Natten till igår sov jag som en kratta. Kunde inte somna, hade ont överallt, uppstötningar och värkar, så jag gick upp mitt inatten och käkade fil o flingor o kollade på tv. La mig igen och somnade väl runt tre. Klockan ringde 7.15.. Då var jag trött!!

Gick upp så tidigt för jag skulle vara på jobbet på morgonen och fixa till lite julbord åt mina kära kollegor. Det var lax, köttbullar, skinka, Jansson, prinskorv och massa annat gott :) Min chef frågade om jag hade lust att fixa till det så självklart gjorde jag det. Dom sliter ju som djur nu inför julen så det kunde jag väl göra :)

11.30 hade jag tid hos BM så drog iväg en snabbis från jobbet. Allt gick bra hos henne. Järnet har rusat upp från 112 som det låg på sist till 129!! Så nu räcker det med en tablett om dagen och fortfarande leverpastej på frukostmackan :) Sf-måttet hade bara ökat 1 cm till 34 men det är ju normalt. Magen sjunker ju mer och mer neråt nu.. Bebbens hjärtslag låg precis som vanligt :) Och jag ligger fortfarande mitt på kurvan :)

Efter det besöket åkte jag tillbaka till jobbet och åt av det härliga julbordet :) Nåt ska man väl ha för att man fixar och donar ;) Var kvar där till 14 tror jag!! Efter det stannade jag på stan och köpte lite julklappar :) Var hemma vid 15 och var helt slut! Gud så ont jag hade i ryggen och magen. Och världens värkar!! :( Klockade från början men det var så långt emellan så det var ingen idé :( Fasen, kan det inte bara sätta igång nu!! Är less på att ha ont. Bebben trycker på neråt så det känns som, ursäkta ordvalen, att jag har haft maratonsex i två dygn!! B tyckte jag skull va glad då om det kändes som det, men så är det tyvärr inte ;)

Så jag tog ett varmt bad för att lätta lite på värken och det hjälpte väl föga.. Satte mig i stället i fotöljen med värmefilten om ryggen och magen och det var såå skönt :) Bästa köp ever!! :)

Och inatt har jag faktiskt sovit ganska bra! Så skönt att vara relativt utvilad.

Vi tänkte åka till Uppsala idag för att handla de sista julklapparna, men jag vågade faktiskt inte åka med. Vill inte få sådär ont i kväll igen. Så B fick åka själv.. B´s kusin Jessica med man Henrik från "Norrland" och B´s syster med familj kommer ikväll för lite julfika. J o H ska fira jul hos hennes mamma och vi bor mitt emellan så det passar bra att alla samlas hos oss :)

Jag tänkte rulla köttbullar och göra Jansson i stället :)

Så nu måste jag slita mig från datorn och sätta fart :)

Ha en skön dag alla i vintervädret :) (-14 kl.8 här hemma i morse :))
Kramar!!

3 kommentarer:

Livet är som ett fotoalbum, det är upp till dig att fylla det med minnen...♥♥♥ sa...

Inte kul när man får sådär ont i slutet. Själv var jag kanska förskonad från det förutom på förlossningsdagen. däremot så halkade jag när jag väntade Bianca så jag hade en sträckning i högra låret sen sista veckan och det kändes som om bäckenet hade gått av på mitten. Inte såå kul kan jag säga.
Men hoppas på att Bebben väntar tills nästa år innan han dyker upp, för det är nog inte så kul att fyllla precis i slutet på året.

Kommer du ihåg sången vi tjejer skrev till en julavslutning i gymnasiet. Den började jag sjunga igår och kunde inte få den ur huvudet..haha helt sjukt.

KRAM

Livet är som ett fotoalbum, det är upp till dig att fylla det med minnen...♥♥♥ sa...

Melodin var Bjällerklang men det jag minns är typ mitt i låten.
- Grabbar tror ni klappar ni får så jälvliga som ni vart i år! Hej mitt vinterlov...

Mer minns jag inte just nu bara för det.. God Jul på dig/er med.

KRam

Jonna sa...

Hej, hur går det? Ingen bebbe än?
Så synd att vi missade att komma till er. Vi kom ju till Östhammar där på kvällen, hade varit så kul att ses. Men vi får ta det nästa gång istället helt enkelt :) för nu är vi nämligen hemma i norrland igen.. Kram!