2009-12-09

Sömnlös natt :(

Inatt var ingen rolig natt :(
Somnade runt 12, halv ett-tiden. Sov som en stock för att vakna kl 3... Kunde verkligen inte somna om. Höfterna värkte hur jag än låg, så vred och vände på mig till 4.15... Då gick jag upp!
Klädde på mig, tog med mig kudden och la mig på soffan och kollade på TV. Eller nja, det fanns inte så mycket att se men nån halvtaskig såpopera fanns det och slökolla på.. Vart hungrig så kokade mig lite nudlar :) Somnade faktiskt om sen strax före 5 och vaknade när B gick upp vid 7-tiden. Då gick jag och la mig igen i sängen och vaknade inte förrens halv 12..:) Rätt seg då faktiskt! Så jag har faktiskt inte kommit igång idag än riktigt. Åt frukost, kollade på TV, surfat lite, duschat.. och nu sitter jag här igen vid datorn :) Den här dan kommer fortsätta va såhär, rätt skönt att bara vara faktiskt :)

B är i stan och handlar julklappar med sin syster och pappa. Jag orkade inte följa med och trängas bland galna människor... Nästa vecka ska han och jag åka in, vi ska på studiebesök på förlossningen på onsdag så då tänkte vi passa på innan och kolla lite julklappar :)

Nä, nu ska det ätas blodpudding :) Mums!

Kramar!

1 kommentar:

Livet är som ett fotoalbum, det är upp till dig att fylla det med minnen...♥♥♥ sa...

Det var det som jag tyckte var jobbigat med att vara gravid...(eller ja förutom att jag kräktes de 18 första veckorna med Patricia :() var att man inte kunde hitta någon ställning att sova i. Med Bianca däremot så sov jag riktigt bra iaf i soffan :)

KRAM