2010-12-26

Julen 2010 (and still going..)

Här kommer en bildkavalkad från vår julafton :)

Morgonmys i sängen med juklappar och skinksmörgås :)Dukningen, maten, granen och familjen :)

 Luddes alla julklappar. Bl a en gåvagn, lite böcker, en tutande bil, Bukowski-katt, en Brio-bil och några pussel och en massa annat roligt :) Och kläder förstås :)
Jag fick en bakmaskin med tillhörande köttkvarn :) Superbra!

God fortsättning på er alla! :) Hoppas ni haft en fin jul och ätit massa gott och fått fina julklappar :)

Här har vi firat i två dar, tar en mellandag idag och bara slappar inför nytt firande imorgon då Luddes mormor och Göran och moster Anna och Henke kommer hit.
Mormor och G skulle ha kommit ner idag men här har det kommit över 2 decimeter snö under natten och det ska dessutom komma ännu mera och bli riktigt oväder så de kommer ner imorgon förmiddag istället. Vi är på riktigt ganska insnöade här..  Bäst att ta det säkra före det osäkra...

Dan före dan var det uppesittarkväll med den sedvanliga bingon som gällde. Vi hade fixat och pysslat under dan så det var nätt och jämt att vi höll ögonen öppna inför tredje bingon men det gick. Sen slocknade vi båda på två soffan och vaknade kl 1.20...

På julafton kom B´s syster, svåger, systerbarn och pappa hit på julfirande. Vi åt mat men kom igång lite sent så efter sill och kalla maten tog vi en paus för att kolla på Kalle Anka. Sen fortsatte vi med den varma maten :) Ganska smart faktiskt att ta en paus och få smälta undan maten för att sen få plats med mer ;) En ny tradition har fötts minsann :) Tomten kom med massa julklappar och alla var nöjda och glada :) Ludde tittade storögt på Tomten och undrade vad det var för typ, men han satt i Tomtens knä och var inte ett dugg rädd. ( Jag var livrädd för Tomten när jag var liten...) Sen blev det fika med B´s underbart goda citronpaj till kaffet :) Vid 22 for dom hem och vi sjönk ner i soffan, helt slut men nöjda över en lyckad julafton i vårt nya hem :)

Igår, på juldan, var det som vanligt firande hemma hos min pappa och Britt. Syrran, Henke och Ella var med och Brittis son med fru och två söta barn :) Har tyvärr inga bilder därifrån, men jag lovar att det vart en massa god mat och fika och barnen fick sina julklappar :)

God fortsättning på er!

Inga kommentarer: