2010-12-14

Gnäll-unge :(

Shit vilken dag vi hade igår! Natten till igår var mindre kul. En gnällig Ludwig som vaknade stup i kvarten... På dan kom Sofia och Eve hit på lite Lusse-fika och Ludde sov då men vaknade efter en stund. Då hade han sovit i en timme. Det var det! Det var allt han sov på heela dan, förrutom 20 min på eftermiddan! Han ville verkligen inte sova. Han somnade i famnen när vi bar han och sjöng lite men så fort han lades ner i sängen vaknade han och skulle stå och rulla runt, upp och ner, överallt och ingenstans i sängen :( Pust! Vid 20.30 somnade han iaf. På riktigt. Tjoho, tänkte vi, kanske det är för natten nu. Men icke då. Vid 22.45 var det dags igen. Gnäll, gnäll, gnäll.... Så han fick komma och ligga i vår säng igen. Efter lite bök och stök lite då och då mellan sovningarna tror jag faktiskt han somnade på riktigt. Vid ungefär 4-blecket....
Jag är trött idag!!

Men det händer så himla mycket med honom nu. Nu ställer han sig upp mot ALLT utan problem. Han vill väl öva på det dygnet runt, verkar det som... Det är säkert skitjobbigt för han med. Är så himla supertrött men vill ändå inte sova, bara stå, gå och stå igen. Vad ska man göra?!

Vi ska iallafall ta oss till Gimo strax där de är julavslutning på Öf idag :) Kanske är bra om han får busa av sig lite.

Kram på er!!

Inga kommentarer: