2010-12-29

Jobbiga nätter :(

Just nu, från ungefär två veckor tillbaka, är det nätter from hell här hemma! Ludde somnar vid 19. Vaknar några gånger och gnäller, jag tror att han drömmer, för att sen vakna nånstans mellan 1 och 3 för att vara vaken nån timme. Pigg alltså! Klättrar runt i vår säng, upp på sänggaveln, stå och slå på adventsstjärnan vi har i fönstret.. Fasen så jobbigt det är. Efter det sover han oftast fram till 7 nånting, men ibland vaknar han några gånger till för att bli tillrättalagd i sängen och få nappen som åkt ur...

Vi har gett han välling några nätter men jag tror inte det är det han behöver. Vi har tänkt ställa in hans spjälsäng hos oss igen, om det är närheten han behöver, men då vet jag att han kommer bli störd av oss och vakna därför.. Han är jättelättväckt. Vaknar för minsta lilla så det är nog inget riktigt alternativ.
Jag vet inte vad vi ska göra. Hoppas verkligen att det bara är en sån där berömd fas han går igenom. Han ska ju gå mycket, och stå och gå igen, så det kanske är det som är på gång, att han håller på att lära sig gå själv. Det kanske kommer snart. Hoppas det är nåt sånt så dessa nätter snart är över...

Vi är trötta!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad jobbigt. Det kanske är något för Bianca har hållit på så i två nätter i rad. Vaknat vid 2 tiden och varit vaken till runt 03,30..skitjobbigt. I natt sov hon iaf..så skönt.
Hoppas att det går över snart för er med.

Kram kram Madde

Malin sa...

Tack! Det hoppas verkligen vi med.. Man blir ju så slut.. Hoppas Bianca kommit tillbaka till gamla rutiner och sover ordentligt igen :)

Kram kram!!