2011-01-07

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter tre underbara dagar uppe i Falun. Eller ja.. dagarna har varit bra men Ludwigs nätter har varit mindre kul :( Första natten var jag vaken mer än jag sov. Han hade nån konstig natt och bara vaknade och ville vaggas omkring på.. Natt två var lite bättre men han vaknade till och från så sömnen blir ju tokstörd :(  Inatt sov han bra. Han hade nog saknat sin pappa. B kom till oss igår kväll efter sin tripp med vännerna uppe i norr. Så inatt vaknade han bara nån gång och fick välling och somnade om på direkten igen :) Eller så hade han acklimatiserat sig så han kunde sova ordentligt. Sova borta i resesäng måste va jättekonstigt för han, han är ju inte van med det direkt...

Hur som helst. Vi har haft det supermysigt, jag och Ludwig, med mormor och "morfar" Göran. Tyvärr har det snöat en del så vi har inte kunnat vara ute så mycket. Bara gått till affärn och tillbaka. Igår var värst. Det hade snöat i typ 2 dygn i sträck och de hade inte plogat så mamma och jag fick hjälpas åt att skjuta på vagnen för det var astungt att köra den :S Men vi har fått god mat och haft det supermysigt inomhus iallafall :)

Ludwig har kört med sin mormor och "morfar" som bara den :) Här hemma har vi ju gåstol som han kan köra runt i men där var det dom som fick traska runt med honom :) Han skulle gå, gå, gå... Heela tiden :) Sötungen! Och han börjar bli riktigt stadig nu. Det räcker tom med att hålla i en hand :)

Ludde och mormor har kryprace :)


  

Mysstund med mormor :)

Mysstund med Göran :)

Ludde och Göran ute och traskar :)

Tack mamma och Göran för att vi fick vara hos er några dar! :)
Puss och Kram!!

2 kommentarer:

Madde sa...

Låter som mysiga dagar. Här har det oxå kommit en massa snö så jag är glad över att jag inte behövde jobba idag. Trevlig helg!
Kram kram

Malin sa...

Vi hade det super :)
Här hemma har det inte kommit så himla mycket mer den här veckan, men vi har dock mer snö än där uppe..:) Hoppas ni kryar på er och ha en trevlig helg! :)
// Kram!