2011-01-30

Ett nytt kapitel

Imorgon börjar vi på ett nytt kapitel i vår lilla familj. Nåt som vi aldrig har varit med om förr. Ludwig ska skolas in på dagis.
Nu startar ett "nytt liv" med lämningar och hämtningar från dagis, saker som ska med, saker man glömt och saker som INTE ska med men som kommer med ändå. Planering av mat kommer bli ett måste. Det blir jag som lämnar och hämtar eftersom jag jobbar 4 minuter från dagiset och vi kommer inte vara hemma förrän 16.30 om dagarna. Då blir det till att man vet vad som ska ätas till middag.

Jag ser fram emot vårt nya kapitel :) Det gör jag faktiskt! Få lite struktur i vardan. Lite rutiner. Men jag kommer sakna friheten vi har nu, jag och Ludde. Att kunna gå i pyjamas en hel dag om jag vill. Att bara göra sånt som vi känner för. Men istället blir det till att gå upp i ottan, väcka bebis (ja han är faktiskt min bebis, ett litet tag till..;)), klä på oss, äta frukost, böka på massa kläder (som det är nu), in i bilen och iväg för att vara på dagis 6.30. Ni hör ju!! Låter ju inte klokt! Nä, då föredrar jag sovmorgon och pyjamasparty hela dan :)

Men rutiner och struktur i vardan låter inte helt fel. Blir säkert jättebra för Ludde med mer strikta rutiner. Idag är det väl bara sov- och matrutiner vi har...

Men en sak i taget. Först inskolning med sovmorgon, vi börjar kl 9 :) Resten får vi ta tag i sen.

Min lilla skrutt börjar bli så stooor :( Mammas lilla älskling!

1 kommentar:

Sofia sa...

Stora killen :-)
Lycka till
Kram