2009-11-16

Shoppingdag :)

Men måste börja med och berätta att älsklingen klarade teoriprovet idag!!! Tjoho! Du är bäst min babe :) Det var inga problem alls för han!!

Medan han skrev tog jag en snabb runda på stan. Var bl a in på H&M för att försöka hitta nån varm jacka som magen kan få plats i... Men tji fick jag :( Finns ju inga bra mammajackor nånstans till rimliga priser verkar det som..:( Jaja.. Jag har en kappa vilken känns lite overkill till vardags men den får väl duga då. Är ju bara ett par månader kvar så jag får stå ut till dess :) Jag köpte däremot två amningströjor, en amningsbehå och ett mammalinne. Sexigt va? ;)Sen blev det en titt in på Cubus, hittade nada, så jag gick till Åhlens istället. Där hittade jag en tunika och ett par overknee-strumpor. Är tänkt att jag ska ha dom på förlosssningen ist för BB:s snygga, sexiga strumpor ;)

Sen till det roliga... IKEA!
Hittade massa grejjer till Bebben :) Bl a vägglampan "Bagge", en söt grön lampa som ser ut som en liten bagge :) Sen blev det 10-pack små handdukar, en badhanduk, lite gosedjur och tyg till gardiner. Det blev oxå två hyllor som jag skrev om i ett tidigare inlägg som passade jättebra i Bebbens rum. Blev hur fint som helst :) Vi köpte oxå en fåtölj, helt vanliga Poäng. Perfekt nu, för ryggen får vila skönt i den, och perfekt sen när det är dags att amma eller mata lillen. Superskön och superbillig, 595:-!!! Sen blev det en pall till köket oxå.. Lite smått o gott med andra ord :)

Så efter en låång dag med massa gående är jag rätt slut i ryggen och fötterna nu. Det mäsrks att man har några extra kilon att bära runt på.. Även fast de inte är många ;)

Älsklingen har jobbat stenhårt med och skruvat ihop både fåtölj och de två hyllorna och lilla pallen :) Dukiga han!! Jag möblerade samtidigt om lite i hallen. Vi köpte ett sånt där genomskinligt underlag man har under kontorsstolar för att slippa slitage på golvet bl a, för att ha i hallen där vagnen ska stå. Då slipper det sölas ner så mycket på golvet efter man varit ute i snöslask och regn.. Blev bra!
Vi köpte oxå en skötväska märke Graco på Babyland. Ganska billig faktiskt, 295:-. den var perfekt i lagom storlek. Dessutom var det typ den enda som man kunde sätta fast på vagnshandtaget... De andra var bara som vanliga väskor med bara axelrem, konstigt nog..

Sen beställde vi en åkpåse från Teutonia. Hur tänker tillverkarna igentligen?? ALLA andra åkpåsar, förutom Teutonias, är ju så stora att man inte kommer få plats med nån bebis däri när man väl pulat ner åkpåsen i vagnen!!! Groteska! Men den här är för nyfödda. PERFEKT!! Exakt storlek för en normal liggdel. Den är gjord i typ fleece och foder så varmt kommer det bli :) Och Teutonia är de enda som har såna! Märkligt! Så den är beställd och kommer i slutet på veckan :)

På väg hem stannade vi på en fika hos B´s syster med familj :)

Så som sagt, en lång dag blev det....

NU är det dags för sängen! "Morsan" är trött så in i bängen...


Hoppas ni alla haft en bra dag/kväll!!
Kramar / Malin

2 kommentarer:

Jonna sa...

Va kul :-) Hälsa Grattis till kusinen min. Det var f*n på tiden att han klarade det, hehe. Mår du bra annars då? Börjar ju närma sig nu :) Spännande!

Jonna sa...

Du får hälsa lycka till åt honom :) Ja de lär vi göra, vi ska fira hos mamma i Barkö iaf :)