2009-11-13

Bm-besök och bak :)

Äntligen är det vitt på marken -0, och snön faller ner :) Det är så fint ute!
Synd bara att det ska bli +7 i helgen så allt kommer försvinna..:(
Längtar till 1:a advent nu så man kan börja julpynta lite :) Myspys!!

I onsdags var jag hos barnmorskan igen på besök. Allt såg bra ut som vanligt ;)
Sf-måttet var på 30 och min vikt är 72,1..:S Jag ligger mitt på kurvan så allt är som det ska :)
Bebben har de senaste 3-4 veckorna legat på höger sida vilket inte varit så skönt alltid när han rör sig och sparkar på lungan.. Men.. han kommer ligga så nu eftersom han börjar fixera sig. Redan!! Bm klämde på magen och kände att huvudet låg långt ner men är fortfarande rörligt så han har inte fixerat sig riktigt än. Men han är på gång :)
Det närmar sig nu!! Går in i v 33 idag (har gått 32 fulla veckor) så bara 7 veckor kvar!!! Weehee!! =) Längtar efter min lilla bebbe nåt otroligt!!

Drömde härom natten att bebben var här, B höll på att klä på han, en blå/vit-randig body, och han var såå fin! Han var jättesöt och alldeles underbar! Berättade för B vad jag drömde direkt när jag vaknade och han sa att bebben var så fin för han var lik sin mamma ;) Bebben kommer vara helt underbart fin bara för han brås på både mamma och pappa ;) LÄNGTAR!!!

Efter bm-besöket for jag upp till jobbet för att käka lunch med mina kära kollegor :) Var där en stund och passade på att handla lite. Känns lite tråkigt att inte kunna gå till jobbet och få umgås med dom varje dag, men som tur är kan jag ju faktiskt åka dit varje dag och hälsa på om jag vill :)

Igår var det hemmafix på schemat! Vi har fått ny diskmaskin!!! Eller ny och ny, en begagnad och gratis och den är kanske bara 5-6 år, men ny för oss och den funkar ypperligt. Är såå skönt att slippa diska för hand mer! Vi hade en bänkdiskmaskin förrut men den åkte ut så fort jag flyttade in här ;) Är så fult med en stor koloss som tar upp halva diskbänken. Nu fick vi ju bort diskstället oxå så hela bänken är tom!! Känns så rent och snyggt! Passade samtidigt på att städa ur i skåpet under diskbänken. Rensade bort halvfulla flaskor som vi inte använder och torkade rent. Så nu är det gjort oxå.

Jag bakade även lite småkakor :) En sort heter Ökensand (receptet finns i Sju sorters kakor som de flesta kanske har hemma ;)). Bara mjöl, smör, bikarbonat, grädde, socker och vaniljsocker som man blandar ihop. Smakar ungefär som Drömmar men med en lite mer kolaaktig konsistens. Mycket goda! Men de var jobbiga att göra så av hälften av degen gjorde jag Syltgrottor istället :) Dom blev fina dom med!
Har en till deg i kylen som jag ska göra nåt med idag :) Blir nog Äppelsnittar av det :)

Nej, nu dags att sätta fart :)

Ha en bra dag alla!!
Kramar!

2 kommentarer:

Helena sa...

Haha gudars, du bara bakar och bakar du! Har sitter jag och faktiskt forsoker vara lite halsosam i Thailand, sa kommer du och forstor med dina goda bakverk. Man blir ju toksugen! :)

Malin sa...

Vaddå hälsosam!! Har nog läst om alla "buckets" ni häller i er ;) Haha.. Jo, men jag måste ju ha nåt att göra om dagarna. Då är bakning perfekt nöje :) Snart(!) är du hemma igen, då får du komma och fika och smaka på mina goda bakverk ;) Kram på dig!!