2009-04-09

Stockholm 090408

Nu är vi hemma efter ett underbart dygn i Stockholm. Vi var och såg på Jeff Dunham, den kände buktalaren från USA ( han med Achmed, the dead terrorist tex), igår på Kistamässan =) Han är ju helt otroligt bra och fantastiskt rolig =) Vi hade en toppenkväll med Tobbe och Petra! Vi kom till hotellet vid 17-tiden, och vilket rum!! Var otroligt fint och STORT =) Tog en öl där innan vi åkte ut till Kista. Vi trodde vi var ute i god tid, var där ca 18.15, men vilken kö det var! Herregud tänkte vi men det gick faktiskt rätt fort att komma in. Uppträdandet började strax efter 20 så vi tog en öl och så under tiden vi väntade. Och vad vi skrattade. Jag var helt slut efteråt =) Han är ju helt fantastisk! Kolla in han på Youtube om ni inte sett han förr. När det var slut vällde det ju ut folk och merparten skulle säkert ta pendeln eller tunnelbana så vi bestämde oss för att ta taxi in till city. Trodde jag skulle dö! Taxichauffören körde som om han snott bilen! Men vi kom fram hela och med livet i behåll =) Och taxiresan var väl värt pengarna för det skulle säkert ha tagit tredubbla tiden att komma fram om vi tagit tunnelbanan. Sen gick vi och tog en öl på nån irländsk pub jag inte minns namnet på. (och nej, jag var inte så onykter =)) och efter det gick vi till Stureplan och hamnade på East. Vi hade en supertrevlig kväll men var lite slitna så B och jag gick till hotellet vid 2-tiden. T o P hade tydligen varit på Spy Bar till halv 5 imorse =)
Imorse vaknade vi av en knackning på dörren, och där stod hotellpersonal med våran frukost!! Tjoho, vad jag älskar roomservice =) Sen fixade vi oss, lite småstressade, iordning och checkade ut för att ta en shoppingrunda på stan. Köpte bl a ett par jeans från Vero Moda, en väska, kaffemuggar, lite papper och sånt till pyssel på Åhléns, lite smink, en grillbok från Lagerhaus, en blus från Cubus och lite annat smått och gott. B fick med sig ett par jeans och ett bälte hem.

Så med andra ord har vi haft en underbar kväll och dag i Stockholm. Är ju som en minisemester ju =)

Imorgon är det jobb som gäller. Fast bara till 16 och det ska ju bli fint väder så det blir kanon =)
Ska försöka handla och fixa lite till påskafton då våra familjer kommer på påskmat hos oss, vilket ska bli trevligt =) Men får se, kanske fixar allt på lördag fm i stället!

Nu är det snart dags för en date med John Blund för jag är helt slut efter gårdagen =)


Kramar / Malin


3 kommentarer:

Kikan sa...

Åh vad härligt ni verkar ha haft. Jag hade jättegärna gått och tittat på Jeff jag med. HAn är ju helt otroligt bra. Stor Påsk kram från Kikan

Helena sa...

Inga sönderskurna fingrar alltså ;)
Jeff är riktigt duktig alltså, så imponerad över buktalare! (Sammanträffande att jag såg hans uppträdande på tv alldeles nyss också, med gubben och superhjälten också.)
Glad Påsk vännen :)

Malin sa...

Glad Påsk till Er oxå =) Och nej Helena, inga trasiga kroppsdelar den här gången =) Missade han på tv igår tyvärr, hade varit kul och sett det. Men man har ju Youtube ;) Stoor påskram på Er!!