2009-04-26

Underbar helg!

Vilken helg vi har haft! :) Solen har verkligen gjort nytta när den stekt oss :)

I fredags var jag ju som sagt hemma från jobbet då jag hade så jädrans ont i nacken och ryggen. Var till naprapaten som med all kraft,ork och styrka försökte knäcka ut alla knutar jag hade men som inte lyckades. Så det blir en sväng imorgon igen till han så får vi se om han lyckas få ut allt då :) Inte är det det skönt heller när dom knäcker och bänder kroppen så man tror man ska gå av. Men efteråt känns det väldigt skönt iaf.

Efter jag varit där åkte jag och köpte virke och grejjer till mina hyllor jag satt upp ute på altanen. Allt samman kostade bara 360:- ca. Då var det brädor, konsoller och färg som jag köpte. Killen på Beijer sågade dessutom plankan som var 240x40 cm till 197x20 som jag ville ha :) Billigt och bra tycker jag och det blev så fint :) Jag åkte förbi Granngården också och köpte jordgubbsplantor och en Bugainvilla ( tror den stavas så) som jag hoppas kommer överleva. Den ska ha massa sol men har planterat den på baksidan där det bara är eftemiddagssol så vi får se om den klarar sig. Senare när B slutat åkte vi och köpte oss en gasolgrill :) Vilket kap! En Landmann men tre brännare för 1795:-!! Sen förstås kostar ju alla tillbehör mer än grillen men så är det ju alltid... Men den där grillen kommer gå varm ;) i sommar vill jag lova!! Det är så mycket lättare att bara vrida på ett vrede och vips så är grillen varm mot att man ska fylla en grill med kol och på med massa tändvätska, låta dra i 10 minuter och sen vänta ytterliggare för att få den perfekta kolen. Men lukten av allt det där är ju oslagbar så nån kolgrillning kommer det nog också bli :)
Igår var det solen som gällde. Hade ingen riktigt bra solstol (har en hos min mamma men den får hon nu behålla:)) så jag åkte och köpte mig en Baden-baden :) Hur skönt som helst att ligga i solen och läsa en bok eller så...

På kvällen kom J och F över på grillning. Jag gjorde världens godaste lammfärshamburgare med fetaost och rosmarin i. Mums! Testa det vettja!! J hade gjort en supergod västerbottenpaj och så hade vi grillade potatisklyftor, gjort mangosalsa och coleslaw och en massa annat gott. Riktigt lyckad grillkväll!! Hockeyn började ju vid 20 så vi gick in och zappade mellan hockeyn och Robinson. Jag somnade förstås på soffan som vanligt ;) Vaknade till vid 23.30 och såg B sovandes på den andra soffan :) En dag i solen tär på en måste jag säga :)
Lite bilder från helgens doningar :)

Bugainvilla


Bild på vaxduken vi köpte förra veckan


Stormlyktan


Basilika och murgröna


Jordgubbsplantorna


Och så hyllorna ute på altanen
(hammaren kan va bra att han om B inte sköter grillningen som han ska ;))

Och den nyinköpta gasolgrillen

Nu är det dags att fixa sig iordning för att gå ut i solen. Det blåser lite mer idag så det är inte lika skönt som igår.. Kanske åka och byta till sommardäck också. Börjar bli dags nu va?! ;)

Ha en bra dag alla!!

Kramar / Malin

1 kommentar:

Kikan sa...

Åh vad mysigt! Det är så härligt att kunna vara ute och fixa i det härliga vädret. Själv har jag dock bara en balkong men det är alltid ngt :) Kram Kikan