2009-04-03

Underbara Fredag!

Vilken underbar dag det varit! Var hur mycket som helst på jobbet, "Kör så det ryker!" är mitt motto =) Men det är bara en försmak av vad sommarn har att bjuda på när det gäller mycket på jobbet.. Slutade kl 13 så åkte fort hem (inte för fort =)) för att fixa kaffe och sitta ute och läsa Leilas nya tidning Living i gassande sol. Vi hade +29, strålande sol och helt vindstilla på framsidan. Kan det bli bättre en fredageftermiddag? =) Fick faktiskt gå in med jämna mellanrum för det blev verkligen för varmt att sitta där. Sen gjorde de fördömda molnen sitt intåg över kusten så la mig då på soffan och kollade på Vänner. B kom hem vid 16 så vi tog en tupplur nån timme. Den var välbehövlig =) Åkte sen till Öregrund för att handla lite på Systemet. Nu har vi precis moffat pizza. Underbara Fredag!!

Fixade till vårat påskris härom dagen. Fint va?


I onsdags hade jag en storstädning på altanen på baksidan. Vi har använt den som en avdumpningsplats för byggrejer, kartonger och liknande, men jag tog tag i saken och i strålande sol även då så röjde jag järnet. Är faktiskt rätt nöjd över mig själv =) Haha.. Planterade då också massor med blommor ute i krukor. Påskliljor, penseér, Mårbackapelargoner, hyacinter... Ja massor =) Blev superfint överallt. Här är en av alla planteringar..

Privata bilder.

Här är det hyacint, påsklilja och murgröna som huserar.

Imorgon jobbar jag 7-13 igen. Rätt skön tid måste jag erkänna =) Det ska ju bli soligt imorgon med så det blir kanon. På kvällen ska vi på första öltältspartyt för säsongen =) Det ska bli mysigt!

Ha en trevlig fredagkväll alla!!

Kramar / Malin

1 kommentar:

Sophia sa...

Helt sjukt när man ser dessa bilder. Plantera blommor nu haha....

Nää men jag är inte bitter.