2009-04-19

Ännu en helg över... Vad fort helgerna går hörni!!
I fredags vart det en del "frösåning". Kommer nog bli fint när dom växt upp och satts ut i rabatterna =) Senare på dan när B slutat jobba åkte vi till Thun´s =) Kom hem med en hel del kläder och grejjer ;) Bla ett par svarta capribyxor, tre jättefina blusar, svarta och rosa Nike-träningsskor och ett par nya foppa-tofflor så nu har jag ett par på framsidan och par på baksidan så jag slipper släpa med mig skorna varje gång ;) och ett par beiga shorts. B kom hem med två par t-shirts och ett par capribyxor ( heter det så när det är killbyxor??=)) Vi köpte också 2m vaxduk till bordet ute. 59:-/m var billigt tycker jag. Det är som Marimekkos blommönster i beige, brunt och vitt men från Lola´s. Jättefint blev det. Sen blev det lite annat smått o gott som två fotogenlampor, en i rostfritt lite mer modern och stilren som vi har på bordet ute och en vit i den klassiska fotogenlykts-stilen som vi hängt upp på väggen. Mysfaktor så det heter duga =)

Igår jobbade jag till 13 och efter det åkte vi och köpte sättlök och potatis vi planterat. Vi har inte så stor trädgård så vi har lagt ut pallkrage som vi planterat i. Hoppas verkligen inte det är förtidigt än som många säger att det är. Många säger också att det går bra så här dags så vi får hoppas på det =)

Idag har vi fixat lite med altanen som vi inte blev klara med sist. (vädret har ju inte varit det bästa, snöade dessutom lite igår morse...) Har rengjort den en gång till nu och är det fint imorgonkväll ska B olja in den.

Imorgon ska vi börja våra nya liv. "Operation Thassos" kallar vi den =) Ni vet de här berömda sambokilona måste ju väck innan sommaren. Och vi har tjuvstartat nu i helgen. Grillat kött och en ätit en stadig sallad till det. Man blir ju hur mätt som helst ju =) Imorse blev det en fruktsmoothie och smörgås =) Mums säger jag bara!
Och nu ikväll var vi ute i en timme och power-walkade! Var hur skönt som helst. Man vill bara att det ska bli nästa dag så man får gå ut och gå igen ju =) Vi avslutade vår gångrunda med att slinka in på solariet för att fortsätta bättra på färgen lite =) Under eftermiddagen funderade vi på att antingen äta pizza eller nåt annat flottigt, en sista måltid ungefär =) Men efter power-walkandet var vi inte alls sugna på det så det blev kött och en rejäl sallad idag igen =) Hur gott som helst!!!

Nu dags för duschen och sen bädda rent i sängen =)
Kramar / Malin

3 kommentarer:

Helena sa...

Duktigt :D Jag har lagt på mig lite singelkilon som ska bort istället ;) Haft godsaksrehab senaste veckan, men idag slank jag in på willys och det var 3.90 på lösviktsgodis. Inte okej! Kan dom inte alltid ha hutlösa 7.90? Så jaa.. här sitter jag med en tom godispåse. Du får ta och komma och hälsa på snart igen :) Kanske behöver ett par arbetsbyxor till så mycket som du jobbar på huset ;)

Kram, 4 av 5 toasts

Malin sa...

Haha, känner igen det där =) Jo, vi ska ta en raid in till Uppsala nån dag. Ska köpa planteringsbordet bla =) Har ni fått hem det? Hoppas allt är bra annars gumsan. Hälsa dom på BT =) Kramar från Benjamin ;) Superkul!! (eller vad var det han sa?!:))

Helena sa...

Absolut, det har vi fått hem :) Står som storexpo i entren! Självklart! Wiie.
Haha, japp. Superkul :D
Kramkalas!