2010-04-10

Utflykts-lördag

Vilken dag det blev idag :)

Såg en Emmaljunga Cerox -05 (barnvagn:)) på Blocket i torsdags som jag blev intresserad av. 1300:- var den utsatt för. Så jag mailade säljaren och frågade om den var kvar och om hon kunde tänka sig sälja den för 1000:-! Hon svarade att om vi kunde komma i helgen och kika på den skulle vi få köpa den för 1000:-!! :)
Så vi åkte till Björklinge idag, typ 10 mil härifrån, för att kolla på den. Den är ju bättre begagnad men ändå jättefin. Vi fick mjuklift, åkpåse, footsack, regnskydd och skötväska med oxå :) Så vi slog till!! :) Så nu ska vi sälja iväg den gamla vagnen bara :)

Innan Björklinge åkte vi till nyöppnade Media Markt i Uppsala. Huur stort som helst ju!! Och lite smått kaosartat in och ut från parkeringen... Men vi köpte iaf en ny router och transmitters till tv:n.. Eller vi och vi.. B köpte det :) Efter vagn-köpet svängde vi in på MaX och käkade :) Sen på vägen hem stannade vi till på ett ställe som säljer godis, i mängder, och lek- och hobbygrejer. Blev lite snask och lite brads till pyssellådan ;) Sen en snabb sväng in på Coop för att köpa blöjor. Hårfärg och en liten blomma fick följa med hem oxå ;)

Så vi var inte hemma förän kl hunnit bli efter 19... Men vi har verkligen hunnit med mycket idag ändå :)

Nu blir det soffan, ett glas vitt och chipsskålen ;)

Gonatt på er!!


Inga kommentarer: