2010-04-25

Framsteg

Älskade bilen har fått på sig sina sommardäck idag :) Vilken skillnad på ljudnivån det blev i bilen!
Snälla Wirre hjälpte oss med det efter en fika :) Han lånade våran domkraft för längesen så just därför byter vi däcken där, inte behöver vi ta hem den inte ;) Innan däckbytet var vi och kollade på ett hus i närheten där B´s syrra bor. Jättefint var det :) Får se vad som händer!

I förmiddas innan vi for till Gimo gick jag och Ludwig hem till Sophie för hon hade utförsäljning av MyKidoo-kläder och leksaker. Fyndade en pyjamas och mjuka lekkuber till Ludde och en rosa fin body till Isolde :) B var hemma under tiden och städade =) Han är bara bäst han!!

Med liite lite hjälp vände sig Ludde från rygg till sida/mage idag! :) Han låg på sin filt och vi snackade och skrattade och så ser jag en tendens till att han försöker vända sig. Så jag tar han i handen och hjälper till lite och vips! plötsligt rullar han över! Duktiga unge! :)

En nöjd Ludwig :)


Sötälsklingen!

Idag fick Ludwig sin allra första smakportion :) Eller.. portion vet jag inte men han fick i alla fall smaka på morotspuré för första gången :) Hmm.. lite skeptiskt var han allt :) Och hade lite svårt att tugga och allt det där. Men så söt han var när lilla tungan åkte in och ut och purén hängde med :) Haha...
2 kommentarer:

Kikan sa...

Tack söta du för gratulationerna!!

Kram Kikan

SofiaSK sa...

Roligt att läsa om framstegen, själva har vi kört smakportion med gröt i två dar och Hanna är ritigt nyfiken.