2010-04-15

Trädgårdspyssel

Vilken dag vi hade igår! :) En riktigt undrbart solig dag så det passade ju bra at vara ute och fixa. Hade 24+ på framsidan igår :)

Jag fick inte så mycket gjort innan B kom hem för skrutten ville inte riktigt sova :) Hann iaf rensa ur en rabatt på gamla växter så nu är den fin inför nyplantering senare :)
B kom hem tidigare, vid 14. Då började vi ta fram utemöblerna på framsidan. Har stått under pressenning nu i vinter så det var ju spännande att se hur de såg ut... Men de var helt okej. Behöver bara slipas och lackas om så är de tipp-topp igen :) Sen klippte vi ner några buskar och rensade i en annan rabatt :) Blev så fint, så fint :) Synd bara att vi inte kommer kunna utnyttja platsen till helgen, DET SKA JU KOMMA SNÖ!!! Herre min je... Trodde våren var här för att stanna, men icke.. April-väder så det heter duga!

Nu sitter jag och väntar på att Dessan och lilla Isolde ska komma :) Undra sa flundra vad vi ska hitta på.. Skulle ju vara sol idag med men den skiner inte här än så länge iaf.. Vi får se!

Ha en fin dag!

Inga kommentarer: