2010-04-11

Det blir inte alltid som man tänkt

Imorse fick vi sovmorgon :) Till 10.15!! Skrutten käkade vid 7 sen somnade han om igen, och sov så länge..:) Man tackar ;)
Men man känner sig faktiskt rätt seg när man får sova så mycket. Konstigt nog! Så det är lite svårt att komma igång och börja dagen...

Imorgon kommer en ev köpare av våra Ektorp-soffor. Så B har hållt på och rensa i lilla rummet där dom stod, längst in under en massa grejer.. Hur mycket saker kan man samla på sig egentligen?! Så nu har vi har tvättat alla överdrag och ställt fram sofforna så det är lätt för köparen att se dom och det blir ännu lättare när vi ska bära ut dom :) Medans han började med det färgade jag håret, hehe..;) Rättvisa!
Sen har dan fortsatt i pysslande och stökande här hemma.

Ingenting blir sig likt när man får barn. Dagarna och planerna kan gå i kras när som helst. Nu blir det kanske känsligt för vissa, så varning för bajsprat!!
I förmiddas hörde jag hur det sprakade till i Luddes blöja. (Man hör om det är en fis eller bajs och denna gång var det bajs) så jag frågade B om han kunde byta blöjan ;) (Hihi..)
Inga problem, sa han och tog Ludde och bar upp honom precis som man gör. Tar ena armen under rumpan och andra runt ryggen... Har han bajsat kan man inte trycka armen under rumpan, då trycks liksom bajset uppåt... När B lagt ner Ludde på skötbordet ser han allt kladd på hans t-shirt och tröja. Likaså Luddes rygg var ganska kletig.. Så det var bara och meckla av han kläderna och torka så gott det gick. Såklart man inte får bort allt så det var bara att fylla badkaret så skrutten kunde bada :) Han verkligen älskar att bada så de gjorde ju ingenting. Men över 1 timme gick där... Hade vi haft en tid att passa hade ju det gått i stöpet direkt. Så planering med +/-1 timme är det som gäller när man har med barn att göra ;)

Jaja, nog om det..:)

Ludwig och jag tog sedan och åkte till Suzy med familj på en fika medans B var hemma och städade. Visst har jag det bra? ;)

Nu sover Ludde och B är på innebandy. Jag äter godis och surfar :) Smutt!!

För övrigt så verkar det som att vi är de enda i hela Sverige som inte fått se solen idag :( När kommer den till kusten tro?! Den som lever får se...

Gonatt på er!!


Inga kommentarer: