2010-05-10

Vilken dag det blev!!!

Hmm... Dagen blev som utlovat väldigt spännande!! :)

Men inte på Flygfyren i Norrtälje! Björn kom ju med den genialiska idén igår att vi skulle åka dit så vi fick se lite annat än Gränby. När vi väl kom till Norrtälje 6 mil bort tog det oss 30 min att hitta till Flygfyren... När vi baxat ut barnvagnar och barn (vagnarna fick med nöd och näppe plats i Dessans bil :)) och gick mot ingången upptäckte vi att "köpcentrat" inte var ett sådant utan bara ett ICA Kvantum!!! Åhh.. tänkte vi! Okej, vi stannar på fiket och matar barn iaf.. På fiket var det fullt! Så.. tillbaka till bilen, in med barn, meckla in vagnarna igen och sen mata barn. Jag i baksätet och Dessan i fram :) Herregud, vad omständigt... Men det gick..
Vi spånade lite på vad vi skulle hitta på då och den enda bra idén som är ett säkert kort var.. Gränby!! Så vi satte oss och åkte 8 mil mot Uppsala och Gränby. Och tänk vad lyckliga vi blev när vi äntligen än en gång mecklat ut vagnar och barn fick äntra entrén!! :)
Väl där var vi såå hungriga och började med bakpotatis på fiket. Barnen blev med ny blöja och matade. Sen blev det en snabb men rätt så givande shoppingtur. Ludde fick lite och mamma fick lite :) Sen var vi så himla trötta så vi åkte hem till Dessan och fikade på tårta hon köpt :) Kl 20 var Ludde och jag hemma igen! Nu är jag helt slut!!

Ska dega framför tv:n med chipsskålen nu :)

Natti natt på er!

2 kommentarer:

Helena sa...

Hahaha! Lyckat vännen ;)
Men du, det verkade bli mycket fikande iallafall!

Malin sa...

Haha, jo du! Vad ska man annars göra som mammaledig ;) Efter den dan var vi värda lite tårta :)