2010-05-09

Gårdagen

Oj vilken lördag det blev!

Vi åkte hemifrån vid 9.45 för vi skulle träffa Dessan och Patrick vid Jälla för att kolla på kosläppet :) Åh, så glada kossorna blev när dom fick komma ut i hagen. Dom stångades och galopperade och skuttade glatt :) Så kul att se dom så glada! Det var huur mycket folk som helst där. Köerna var långa in till skolan och parkeringen. Vi var sena så trodde inte vi skulle hinna se men som tur var väntade dom en stund med släppet eftersom det var så många som inte kommit på plats... Längtar till nästa år när Ludde också kan få se det :)

Efter det åkte vi till Gränby för jag skulle köpa present till Cleo som fyllt 1 år och skulle ha kalas på eftermiddan. Dessan och jag sprang in lite snabbt och papporna var kvar vid bilarna med barnen :) Kändes konstigt att va på Gränby utan barn. Var ju ett tag sen man fick gå och strosa där helt själv....

Sen styrde vi kosan mot IKEA där vi började med lunch och fika :) Vi köpte en barnmatstol och lite sånt och kollade på ny Tv-bänk. Vi ska byta ut våra bokhyllor i ek mot ett stort vitrinskåp i vitt så då måste vi ha vit tv-bänk förstås :)

Där skilldes vi från D o P kl 14 och for på barnkalas. Var kul att träffa alla där för jag har inte sett dom på jättelänge och så fick dom träffa Björn och Ludde också :)

Sen vid 16 åkte vi vidare mot Hallstavik för vi blev bjudna på middag hos Jarko och Anette på kvällen. D o P var såklart också med :) Dom bjöd på världens godaste lasagne och till fikat den berömda kladdkakefudgen :)

Vi klev in genom dörren hemma kl 22.30 och då var jag riktigt sliten men nöjd över dagen :)

Nu har Björn tagit med sig Ludde och åkt till Gimo, han skulle hämta nån kabel och sen åka och köpa frukostbröd :) Mums!!
Så här ligger jag i sängen med en kopp kaffe och surfar! Sweet!!


Inga kommentarer: