2010-05-13

Ännu en vagn!!

Igår blev det lite oplanerat en heldag i Uppsala...

Väntade i 30 min innan jag fick komma in till läkaren..!! Fick ännu en kortisonspruta i fingret och fasen så ont det gör! :( Om två månader ska det röntgas igen sen får vi se hur det blir...

Efter läkarbesöket gick jag ner till Stadsparken där Björn och Ludde var. Tog en kaffe innan vi hämtade bilen och åkte mot Gränby där vi skulle köpa doppresent. När vi parkerat och skulle ta ur vagnen upptäckte B att ett hjul lossnat! Alltså, det var borta... Låg inte i bilen så det måste ha ramlat av när B lassade in vagnen i bilen vid Ackis... Åhhh!!! Vi gick iaf in på Gränby och gick upp på fiket och käkade innan vi började leta present. Blev ett par jättesöta Puma-skor :) Efter shoppingturen åkte vi tillbaka till Ackis för att kolla om hjulet låg kvar i parkeringshuset. Nån snäll människa hade säkert lagt det åt sidan. Men icke!! Fanns inget hjul där.. Det kan ju inte ha lossnat under promenaden?! Det borde man ju ha märkt... Så vi åkte till Baby Land för att beställa ett nytt hjul. 250:- och 1-2 veckor skulle det ta!! Aldrig att vi kan vara utan vagn i två veckor! Jävla skit!!
Så hela kvällen igår ägnades till att leta vagn på blocket, Tradera och andra sidor...

Nu har vi hittat en Emmaljunga-vagn som vi ska hämta i Rimbo under eftermiddan. Bra pris, 650:- för en fräsch -04 vagn :) Får hoppas den ser bra ut i verkligheten oxå! :)


Inga kommentarer: