2009-07-31

Packning

Idag är det tvätt och packning som gäller inför resan imorgon ner mot Ullared.
Vi ska imorgonkväll bo i Mariestad innan vi far vidare mot några nätter i Överlida för att fara runt i Ullared med omnejd. Är mycket spänd inför vad Gekås har att erbjuda =) Hoppas jag hittar massa billiga fynd =)

I eftermiddag ska vi på systers sambos 34-års kalas så det blir till att ha det mesta färdigt innan dess.

I onsdags var vi på Raggarön, som ligger ca 2,5 mil härifrån Östhammar. Ett jättemysigt litet ställe vid havet. Det är lika långt till Öathammar därifrån som till Åland!! Alltså bara 25 km rakt över havet =) Lite kul faktiskt =) Vi tänkte käka lunch och spela minigolf där men det blev bara lunch, minigolfbanan hade dom tyvärr lagt ner.. Vi gick ist och kikade på loppisar och i hantverksstugor.

Igår blev det ett sväng in till Uppsala för lite shopping. Vi behövde ha en ny kylbox som man kan ha och ladda i bilen. Plus en massa kläder och annat smått o gott =) Det är ju rea typ överallt ju, så det blev några klänningar och toppar och en hel del annat...

Nu måste jag gå ut och fixa lite. Köpte nya lavendelväxter igår som måste planteras.. Plus att det finns en hel del blommor som gjort sitt för den här sommaren som måste komposteras.

Dags att sätta fart nu :)

Kramar / Malin

2 kommentarer:

Helena sa...

Säg inte att du var inne på BT just den dagen när jag var ledig?

Malin sa...

Jo, tyvärr var det nog så... Har du pratat med Raman? Fråga honom vad jag berättade..;)Kraam! Nu drar vi neråt mot Ullared =)