2009-07-12

Ännu en helg över.. Bara två veckor kvar att jobba, sen semester =) Ska bli sköönt!!

Igår jobbade jag till 13. Gjorde inte så mycket på em. Vi fixade buskstöd till buskarna på framsidan. Dom hängde så långt ut så det gick inte att komma förbi på gången mot ytterdörren utan att trampa på grenarna. Sen åkte B till Uppsala på kvällen med sin syster och några till och jag var kvar hemma. Hade verkligen ingen lust att åka med.. Somnade på soffan typ 20.30, vaknade 22.48..=) Släpade mig upp till sängen och somnade om direkt =)

Imorse ringde min pappa vid 9.45-tiden och frågade om de fick komma o hälsa på. Klart dom fick =) Jag upp och tokväckte B som sussa så skönt. Vi hade disk och massa småplock överallt och dammsugning var behövligt =) Senare på em kom även Hanna o Jonas förbi på en kaffe. Så trevligt med lite fikabesök tycker jag =)
När dom åkt åkte vi och handlade lite middagsmat. Det blev en supergod gryta med strimlat nötkött, gul lök (massor, älskar lök), röd och gul paprika, färska champinjoner, färska tomater, grönsaksbuljong, grönsaksfond, soya, salt o peppar =) Detta serverades till jasminris. Blev supergott vill jag lova =)

Imorgon är jobbardag igen... Hua!

Nu ska jag ta mig nåt smarrigt att tugga på =) Får se vad jag hittar på.

Kramar /Malin

Inga kommentarer: