2009-07-16

Mysdag igår

Gårdagen var jättemysig. Hade lite magvärk på em men den gick sakta men säkert över så idag känns det bättre. Börjar 11.30 idag så har lite vilotid kvar nu på morgonen :)

Det var jättetrevligt igår när mamma och Göran kom på besök. Vi fikade och åt tårta :) Dom stannade inte så länge eftersom dom skulle vidare mot Falun men en stund blev det iaf.
Göran var supertrevlig så det gick oxå bra :)

Efter dom varit här åkte vi ut till Berkinge för nästa tårtkalas med B´s syster med familj.
Vi var där till 21.30 ca... Är så himla mysigt därute på campingen. Man blir riktigt lugn i själen att va där.. Hade inte ätit ordentligt på hela dan, bara kaffe och tårta typ, så vi stannade till på Sibylla när vi kom hem och mofflade en hamburgare =) Den var såå god då på kvällen kan jag säga =)

Berkingebadet och campingen var för 20 år sen bara skog och mark. En "tokig" familj kom på att dom skulle fälla träden och dragga ur och göra en badsjö... Vatten kommer från Forsmarksfallen. Nu är det en jättefin camping och badplats med flera olika vattenrutschbanor och en stor restaurang. Och dom bygger ut hela tiden. Tänk vilka ideér folk får ibland =) Gå in och kika här om du vill se mer bilder.

Lite bilder från Berkinge


Nu ska jag jag käka frulle och sen piffa till mig innan jobbet =)

Ha en bra dag alla!

Kramar / Malin

Inga kommentarer: