2009-07-19

Change of plans

Det finns inte nåt som inte går att ändra på... Det gäller även en Stockholmsresa =)

Vi skulle ju åkt till Sthlm i fredags men satt här hemma i solen och pratade fram och tillbaka. Vi båda ville verkligen åka ut till Berkinge och bara ta det lugnt och njuta av solen ist för att gå i en stekhet storstad.. Så efter många om och men och överläggningar om vad vi skulle göra i helgen ist blev vi kvar hemma =) Åh, gud så skönt det var. Vi köpte med oss mat till grillningen senare på kvällen och åkte till Berkinge. Solen gassade och vi bara var hela dan. Vi bestämde även tidigare på dan när vi satt och diskuterade helgen att vi skulle ta med B´s systerdotter Jennifer, som är 4 år, till Furuvik på lördan, så så blev det. Hon blev överlycklig när hon fick höra att vi skulle dit =)

Så igår for vi iväg mot Furuvik. Solen gassade här hemma även då men när vi kommit in på Furuvik blev det lite hängigare och molnigt så vi nästan frös ett tag. Men som tur var blev det aldrig nåt regn. Nästan lite skönt utan gassande sol över oss en sån dag.

Så, väl inne. Först var det schimpanser och regnskogen med ormar, spindlar och små apor och massa andra djur som gällde. Vi bara måste se krokodilen tyckte Jennifer =) Sen kom vi fram till tivolit. Jennifer visste inte riktigt vilket ben hon skulle stå på eller vilken karusell hon skulle åka näst.

Det blev en lång dag med många vunna gosedjur och sockervadd, och vi var helst slut. Jennifer blev också lite hängig på slutet och somnade på två röda i bilen hem.

Men vilken underbar dag det var. Hade inte bytt bort den mot en dag i Stockholm kan jag säga!!

Jennifer och en stoor apa =)


Jennifer klappar getter
Kramar / Malin

2 kommentarer:

. . . . . . . . . . sa...

Åh lillgummsan har blivit så stor :D Hälsa kusinen min.

Malin sa...

Det ska jag göra =)