2010-10-26

Fyrispark

I lördags kom mamma och Göran ner för att mysa med Ludwig då vi var på Fyrispark i söndags och sålde grejer på loppis. Eller grejer, kläder var det..:) När dörrarna öppnades vid 12 vart det full fart och nästintill kaos ;) Såå mycket folk som rev och slet och prutade så man inte trodde det var sant! Hur orkar folk?! Hur har dom mage att pruta på nåt som kostat 500:- och vi tog typ 75:- för?? Det är över mitt förstånd! Men de människor som var där och handlade är väl vana att pruta på allt säkert tom luften de andas...
Hursom så gick det bra. Vi fick iväg mycket och fick in bra med pengar så en lyckad dag blev det :) Tre timmar stod vi där och herregud så slut jag var efteråt! Tre timmars kaos och stök, det var mer än jag klarade av, haha!!

Vi kommer åka dit fler gånger i alla fall. Ett bra ställe att få iväg sina gamla saker på men ändå tjäna lite på det :)

Det hade gått bra för mamma och G med Ludwig också :) Han hade skött sig ;) Man är ju lite orolig för det var första gången han hade barnvakt så länge, men det hade gått super. Han är ju så snäll vår lilla skrutt så förstod att det skulle gå bra men det som oroade var när han skulle sova. Fast det hade funkat bra det med så nu vet vi att det är bara att lämna han närhelst vi behöver :)

Inga kommentarer: