2010-07-05

Vendelbadet

Igår blev det en tripp till Örbyhus och Vendelbadet. Ett utomhusbad med pooler och en liten bebispool :) Ludde var verkligen skeptisk till en början när vi badade i stora poolen men i den lilla gick det bättre efter en stund. Har köpt ett par badbyxor till Ludde med inbyggd blöja så det inte händer nån olycka ;) Varmt var det men det var mycket moln och det var bara skönt. Färg fick vi ändå :) B är ganska så röd på sin rygg :S Det var så himlans varmt i bilen hem så väl hemma fick Ludde bada i sin lilla pool. Åhh, så skönt det var. Han plaskade och for runt så jag var minst lika blöt som han :) Sötungen!!

Idag ska B jobba några timmar på dan så jag och Ludde åker och hälsar på moster Anna i hennes nya lya i stan under tiden. Får se vad som hände ikväll :)

1 kommentar:

Sofia sa...

jag har inte använd den badringen speciellt mycket. Var första gången med Hanna och hon satt mest som en hösäck :-) uppepå. Det är Patricias som Madde lämnat kvar efter de badade här när hon var liten. Med Lovisa gick vi babysim när hon var 2½mån så vi använde badringar direkt.