2010-07-29

Järvsö

Igår var vi som sagt till Järvsö. Vädret var kanon. Varmt, ca 27c och molnigt så det var ju skönt med värme utan gassande sol. Där tog vi oss till Lill-Babs Caffär och käkade supersmarriga mackor och kaffe :) Efter det for vi upp till Järvzoo. Men en gång och ingen mer.... Visst, vi såg massa djur, de flesta faktiskt, men det var ju inget speciellt ställe egentligen. Var ju inte så himla "roligt" runt omkring, inget bra café eller restaurang eller nåt sånt så det var lite tråkigt. Men nu har vi varit där i allafall så då kan vi bocka av det från "turistlistan" :)
På kvällen var vi helt slut som vanligt och vädret var inte det bästa så vi låg inne i stugan innan vi gick upp till restaurangen på campingen för att käka.

Imorse efter packning och städning av stugan for vi hemåt då klockan var 11. Stannade till i Bollnäs och käkade på MAX först :) Kom hem vid 15-tiden så har hunnit packa upp, tvättat lite och käkat mat. Så skönt att ha eftermiddan och kvällen hemma och bara ta det lugnt :)

Har i allafall haft en superskön semester. Ingen stress om att hinna med saker, sola eller bada, utan vi har tagit dagarna lite som vi känt. Tack min finaste älskling!! :)

Inga kommentarer: