2010-07-04

Fredagen som var

B har varit ledig sen i fredags nu :) En liten minisemster. Och nästa vecka jobbar han troligtvis bara 2-3 dar sen riktig semester i ett antal veckor :) Me like!

Så i fredags var vi och kollade på en lägenhet i Harg som vi hoppas på att få! Är så jäkla dyr månadskostnad där vi bor nu så vi måste byta och komma ner i kostnad så vi sen kan hitta nåt annat. Ca 10000:- i månaden i boendekostnad för det kedjehus vi bor i är inte rimligt för oss. Hursomhelst, lägenheten är på 90kvm och ligger på landet, 5 min från Östhammar så det går snabbare för båda oss att ta sig till jobbet mot idag. Fast att jag jobbar i Östhammar... Lägenheten är nyrenoverad och gården utanför håller dom på och fixar ordning med nytt gräs, buskar mellan lägenhetrna och parkeringsplatser mm. Man har liksom sin egna trädgårdsdel. Är så himla fint där ute må ni tro :) Vi får svar i veckan som kommer så håll alla tummar för oss är ni snälla :)

Efte visningen åkte B till jobbet nån timme innan hans klipptid och jag och Ludde åkte hem. På eftermiddan åkte vi in till Öregrund för att käka lite god mat och handla på Systemet :) Öregrund är en så underbar sommarort och det känns nästan som utomlands när man är där :)


På kvällen mös vi ute på altanen och när Ludde somnat åkte en "Dagens" fram och vi spelade Scrabbles :)

2 kommentarer:

Helena sa...

Hahaha, en "dagens", är det alkohol eller ;)
Roligt att ni kollat på en lägenhet. Fastän ni har fixat det så fint i huset där ni bor nu. Nu blir det nya uppdrag att ta tag i :)

Malin sa...

Har du aldrig druckit en "dagens"?? Det är vitt vin med sprite :) Såå gott en varm sommardag/kväll ;) Japp, och vi får lgh om vi vill :) Nu blir det till att fixa här hemma minsann ;) Ska bli så kul!! Kraam!