2010-07-28

Hälsingland

Nu har vi varit här några dar och vi har det underbart!

På resan upp stannade vi till en snabbis i Gävle-Bro för lite kisspaus. Sen for vi vidare och tog en fikarast i Tönnebro. Mycket fint ställe! Stugan vi bor i är lite sliten men den duger och är lagom stor för oss tre.
Campingen ligger hur fint som helst några hundra meter ner till Ljusnan och "Hälsinglands Riviera" :) Underbart fint där :)

Igår for vi in till Bollnäs, men vilken besvikelse det var. Vi trodde att det skulle va en fin, mysig stad med massa gamla hus och så men det var ju ingenting... Visst, utsikten vid vattnet nedanför stan var ju fin men inte mer än så. Vi käkade lunch sen for vi och handlade lite på Dollarstore och Karlssons och Coop Extra. På vägen mot stugan åkte vi till Växbo och Trollskogen. Ett jättefint ställe utanför Arbrå. Där finns en gammal kvarn från 1800-talet och omgivning var rent av trollsk där i skogen :)
Fick en underbart varm och solig kväll så vi grillade och hade det gott :) Första natten var Ludde jättekinkig så vi (läs jag eftersom jag sover i underslafen och B uppe...) fick springa upp och ge napp och buffa lite flera gånger i timmen, så vi var lite småtrötta igårkväll.

Idag ska vi fara upp till Järvsö och kanske gå in på Järvsö zoo och självklart ska vi till Lill-Babs café :)

Bilder kommer :)

Kram på er!!

1 kommentar:

Kikan sa...

Vad härligt att få besöka Sveriges norra delar. Det vill jag oxå göra, har inte utforskat de delarna så bra ännu men det skall ju vara väldigt vackert. Kram Kikan