2010-07-10

Det är frågan!

Igår efter vi hämtat hyrbilen åkte vi ut till Harg för att kolla och mäta litegrann.. Lägenheten är jättefin... Men frågan är om vi får plats :( Den är på 90m2 i två plan men vi vet inte hur det ska funka praktiskt... Igentligen kan man kalla det för ett radhus iom att det är två lgh bredvid varann med egna ingångar utifrån trädgårn i ett gammalt brukshus i putsad fasad och den äldre charmen bevarad, dessutom är det en jättestor trädgård till varje bostad så det blir mer som ett radhus :) Men frågan är alltså.... För mig skulle det funka men B är inte fullt lika säker.. Vi får se. Har ett par veckor på oss att bestämma oss. (Jag vill)

3 kommentarer:

Madelen sa...

Hm, jag rekomenderar att vänta tills ni hittar något större. Vi har 105 m2 och det är på gränsen till litet..vi letar nytt för att vi tycker att det är för litet..så jag skulle defitivt vänta. Men det är ju lite jobbigt när man har hittat något som man tycker är jättefint. Jag har hittat ett hus som jag blev tokkär i med det är bara 5 m2 större än vad vi har nu så det föll bort pga det :(

Trevlig helg!
Kram M

Malin sa...

Mm, vilket dilemma alltså :( Vi får se hur vi gör. Ska ju bli av med det vi har nu först... Kram och ha en fin helg :)

Malin sa...

Mm, vilket dilemma alltså :( Får se hur vi gör. Måste ju bli av med det vi har nu först oxå... Kram och ha en fin helg! :)