2009-08-12

Vad tiden går!

Bara fyra dar kvar nu på semestern... Tur att man blir "ledig" relativt snart igen =)
De här tre veckorna har gått så fort men det känns som att jag varit ledig mycket längre =)
Som tur är!! Har haft en bra semester med min älskling =)

De senaste dagarna har vi fixat och donat lite hemma. Igår fixade B upp tv:n på väggen.
Vi har försökt få upp den förrut men det är ju typ sand i väggarna så det har inte gått så bra...
Men nu satte han upp en plywood-skiva i reglarna i väggen med största skruvarna och sen väggfästet till tv:n på den så håller inte anordningen nu så finns det inget att göra..=)

Dessutom hade hyllorna i garderoben rasat ner igår! När vi kom hem från affären låg alla mina kläder huller om buller på golvet under hyllorna... Pust!! Tur att ingen av oss var där inne, eller ännu värre, att inte nån av katterna låg där under... Det hade inte blivit så bra!
Så idag fixade B upp dom igen med nya skivor i reglarna där med. Vi hade satt upp dom så förra gången men det räckte tydligen inte...;) Jag har oxå målat hyllplan idag som vi ska sätta upp på väggen bakom tv:n. Blev jättebra men konsollerna vi köpte till var alldeles för stora och det såg bara dumt ut så får fixa nya imorgon.

Häromdagen städade vi dessutom ur lilla "spelrummet" nere som vi, från början ofrivilligt, använt som förråd och avstjälpningsplats för sånt vi inte använder... Vi måste ju börja tänka på barnrummet så datagrejjerna vi har i rummet på övervåningen, som ska bli barnrummet, ska ner in i spelrummet... Kommer bli liite trångt men vi har bra planer så det kommer bli bra :)
Måste bara rensa ut en stoor bokhylla och sånt sen ska vi måla och lägga nya golv i båda rummen.

Längtar till bebisrummet är igång och man får fixa till och mysa iordning det ordentligt :)

Längtar efter bebben!!! =)

Kramar/Malin

Inga kommentarer: