2009-08-24

Oj, vad uselt..

..det har varit med inlägg från lilla mig på sistone!

Ursäkten är väl att jag började jobba förra veckan...
Har varit helt slut och haft lite åkommor pga lilla bebben i magen :)

Ska till Bm den 8:e och får då mitt modersintyg (eller vad det kallas), sen ska jag snabbt som attan ansöka om havandeskapspenning från början på november. Kommer absolut inte orka jobba med det jag gör längre än så. Jag har inte gjort annat än sovit på kvällarna efter jobbet för jag varit helt slut och haft lite "träningsvärk" i magen...
Men det löser sig!! :)

I fredags var vi på jättetrevlig kräftskiva hos "grannen". Jag skulle upp och jobba i lördags kl 7 så jag var hemma vid 23. Men mysigt hade vi innan det iaf :) Måste ju säga att svenska kräftor är bra mycket godare och fräschare än turkiska och kinesiska... Vilken skillnad i smak och konsistens!!

I lördags jobbade jag som sagt till kl 13. Kom hem, åt lite lunch, B åkte iväg en sväng, och jag somnade vid 15 och sov till typ 18... Herregud så trött jag var! Sen käkade vi kebab och jag slocknade en lite sväng till... Senare på kvällen började vi kolla på en film och både B och jag somnade på varsin soffa och vaknade vid 2 på natten..:) Helt slut var jag!! Sen somnade jag vid 3 och sov till klockan ringde kl 10!!!! Fattar inte att jag kan sova så mycket!

Sen igår kom världens bästa Helena på besök!! :) Vi fikade och tog en promenad ner till vattnet och en sväng på stan :) Vi hade det supermysigt!!!

Efter det var jag trött!! Vi käkade sen slocknade jag på soffan som vanligt i några timmar...
När ska tröttheten gå över??!! Järntabletterna verkar ju inte hjälpa alls ju....

Idag är det jobb till 21 som gäller..:( Är slut redan nu när jag tänker på det...
Så nu är det dags att börja fixa mig iordning :)

Ha en bra dag alla!!

Kramar / Malin

3 kommentarer:

Jonna sa...

Ja det där med tröttheten kan vara väldigt jobbigt. Men det blir bättre. Passa på att njuta av den här tiden nu när du kan sova för efter bebisen kommit kan det bli mindre av den varan ett tag ;)

Helena sa...

Körde jag slut på dig så mycket ;) Hoppas du blir piggare! :) Hörs och ses! Kram!

Malin sa...

Jonna: Ja, det var bra ett tag men skiten kom tillbaka.. Men som sagt bara att passa på nu :) Hoppas allt är bra där uppe :) Kram!

Helena: Jo du, fick inte min vanliga eftermiddagslur så vart helt slut :) Men det var trevligt att ha dig på besök :) Ha det bra! Kramar!!