2009-08-16

Tänk!

Jag har tittat på en HEL film!! Ace Age 3 blev det...:)
Inte alls lika bra som 1:an och 2:an men den dög. Och jag höll mig vaken ;)

Och så klart kollade man ju på 100-metersfinalen i VM!!!!

Usain Bolt!! Helt makalös!!! :)

Usch, dags att ställa klockan på 5.50... Jobbardags igen :(

Nu är det natti natt!!

1 kommentar:

Monkan sa...

Hej, vad trevligt att du kikat in hos mig och lämnat en kommentar, kul att du gillar bloggen :-)

Aha, ingen tid och ork att pyssla och fixa, men nån dag kanske det vänder och då vet du ju att det finns hur mycket inspiration som helst att hitta i alla bloggar, visst är det härligt! Själv tycker jag t.ex om att titta på alla fina Vita hem. Jag vill inte ha vitt själv, eller vill och vill, det skulle vara väldigt mycket att fixa och var ska man göra av allt gammalt...? Men det är så härligt att se, och så blir jag glad av att de har så fint, och att de tycker så mycket om det.

Kanske du börjar pyssla ihop med den lille, när han/hon kommer upp i pysselålder :-)) Ja jag läste att ni ska ha barn, grattis, vad härligt!

Tack för infon om glödlamporna, det är alltså så det hänger ihop, inköparna! Men då har de ju inte fattat reglerna alltså, såna som är inköpta får ju säljas står det, alltså borde de göra tvärt om, bunkra upp jättelager! Kan ju vara ett jättebra knep att locka kunder till butikerna :-) Det är väl säkrast att man börjar hålla koll på tillgången ute i affärerna nåt år eller så innan de klara försvinner sen då...