2012-03-26

Tandis, vattkoppor och jobb...

Idag var vi iväg på Luddes första tandläkarbesök :) Det gick fint, han gapade lite men det är ju inte det som är poängen med det första besöket. Han fick en tandborste och ett klistermärke med en bil på som tack för besväret ;)

Kanske ska börja säga att idag fick vi sovmorgon till 8.15!!! B hade stängt av larmet, för egentligen behövs inget larm när skrutten vaknar runt 6... Men 8.15 var väl lite väl länge att sova ;) Ingen risk för hjärtinfarkt här inte ;)

När jag skulle byta om på Ludde imorse så upptäckte jag massa små röda prickar på hans rygg, mage och hals. Vattkoppor månne??!! Ringde bvc och hon där sa att det KAN vara det men kan även vara ett virus som ter sig som små prickar. Alltså... Under dagen vet vi om det är vattkoppor eller inte.

Blir dessutom jobb för mig ikväll. En kollega med sjuka barn och lite annat för sig behövde vara ledig så jag drar så fort B kommit hem från jobbet. Stängde igår, stänger imorgon åsså denna kväll... Det är lite jobbigt... Men det får gå. Katching!! ;)

Inga kommentarer: