2012-03-12

Mellofinalen 2012

Tja, vad ska man säga om lördagskvällen?!

Hade en skitrolig kväll med mina kollegor men den började sådär...
Vi, inkl vår chef, trodde att det var nån slags vip som ingick i våra vinstbiljetter. (som det gjort tidigare år) Med mat och mingel och hela tjottaballongen. Men se, det var det inte. I mailet vi fick stod det att det var mat och mingel bland sponsorer mm mm... Det betydde att det fanns mat att köpa, i form av varmkorv, och minglet var med alla andra som hade ingång 2 in till arenan. Så i två timmar stod vi bara där, typ, och tittade på folk. Rätt onödigt att vara där två timmar innan kändes det som...

Men men...

Väl på plats på våra stolar så fortsatte kvällen i rasande fart! Vilket ös! Globen var som i extas! Vet inte hur det såg ut genom tvrutan men när Loreen skulle upp på scen och stod i greenroom och väntade på att få gå sin catwalk steg jublet. Hela Globen stod upp och skrek, jublade, stampade i golvet och ballongerna viftades frenetiskt! Det var ett jubel utan dess like! :) Redan där visst man att hon var vinnaren :)
Det var en helt annan sak att se det live gentemot hemma i tvsoffan. Allt blev så mycket större. Så mycket mera lampor och blixtar. Allt blev så mycket mer på nåt vis.
 Helt magiskt faktiskt!

Så tack Coop och TACK kära kollegor för att vi är så förbannat bra och vinner alla dessa tävlingar ;)


En oerhört suddig bild ;)


Vi hade perfekt vy mot greenroom :)

Tyvärr så blev det bara bilder innan det hela drog igång. Hade liksom inte tid sen att fota nåt ;)
Inga kommentarer: