2011-07-18

Helgen som gått

Har haft en alldelses underbart härlig helg med mamma och G här :) I fredags först åkte vi in till Uppsala för att hämta bäddsoffan vi hittade på Blocket. Ett riktigt fynd kan jag säga. 350:- för en Beddingesoffa i bra skick :) Och den var skön att sova i också har jag hört :) Medans B och syrrans H åkte och hämtade den fikade jag, syster och Ludde hemma hos dom :) Riktigt mysigt! Ludde fick dessutom i 18-månaders present två stycken superfina Bondelid-tröjor av syrran och H :) Tack så mycket!

Sen på eftermiddan kom mor och G. Det blev en del Luddebus och stoj för mamma och Ludde medans B och G höll på och fixade med vår spis som krånglar. Ludde somna och vi kunde börja med middan vid 20-tiden... Bra hungrig då!! Vi drack lite vin och pratade och det blev en rätt hyfsat tidig kväll.

Upp med tuppen på lördan för det vankades Bakluckeloppis i Norrskedika :) Lite fynd gjorde vi allt. Regnet kom och vi begav oss till Sundboden och kikade lite innan vi fortsatte till Öregrund för lite god lunch och strosande. G har aldrig varit i Öregrund och inte heller på Gräsö så vi traskade på färjan och tog en tur till ön. Han klev av och på igen, nu har han minsann varit där med :) Efter en heldag på äventyr var vi hemma vid 16. Jag tog en powernap innan det var dags att snygga till sig för kvällens grillparty med mitt jobb :) Varken B eller jag var taggade men sjuhelsike vilken rolig kväll det blev! Jesus! ;) God mat, lite tävling och världens drag på dansgolvet till DJ Gugge! :)

Söndag morgon blev till sovmorgon för mig och B för mamma och G var snabba nog att hämta ner Ludde när han vaknat. Vi hörde ingenting :) De gick ut på en långpromenad och B och jag låg och drog oss i sängen. Kl vart nog närmare 13 innan vi kom upp ;) Lite god lax med romsås och potatis till lunch och fika på det, sen var det dags för mor och G att fara hem igen :(

Haft en superduper helg med er, mamma!! :) Tack för all hjälp vi fått! Älskar dig!

1 kommentar:

Anonym sa...

En jätte trevlig helg har det varit. Med god mat och dryck. Ses snart igen.
Love yoy too!!! Kram