2011-04-14

Sol och vår

Idag kom Dessan och Isolde hit på en lekstund, fika och lunch :) Isolde kan också gå nu så de små hade så roligt med varann. De busade och lekte kurragömma under köksbordet :) Jag och Dessan kunde sitta i lugn och ro och fika och babbla ;) Vi gick ut på en långpromenad i det härliga, underbart soliga och varma vårvädret :) Så himla skönt idag! Ett tag var det runt 20c+ på framsidan, där det också var lä så snacka om varmt!!
B kom hem strax efter15!! Vilken glad överaskning! :) Så vi satte oss ute på trappen med en skål med glass och njöt. Ludde gick runt och kikade, plockade med stenar och klättrade upp och ner för trappen :)


Jag älskar våren! Har inte gjort det tidigare. Har alltid känt att våren varit nåt ångestfyllt på nåt sätt. Kan inte riktig förklara varför, för det vet jag inte... Har gillat hösten bäst. Våren har bara varit jobbig. Men nu kan jag känna att våren är skön. Fåglarna kvittrar, snön är borta, alla små fina blommor trycker sig upp ur marken för lite solljus och värme. Tom humlorna har anlänt. Stora som hus är dom också :(

Så den här våren ska jag njuta! Snart flyttar vi också så då blir det löknedsättning, blomplantering och finfix i trädgårn :) Längtar verkligen!

2 kommentarer:

Marie sa...

Ska ni flytta igen?
Jag hänger nog inte med här tror jag...

Malin sa...

Japp, om två veckor bär det tillbaka till Hornugglan ;)