2011-04-07

Oväder

Här har det varit storm och oväder hela dan idag.

Vid lunch försvann elen men bara för en stund som tur var. Ludde sov men skulle ju ha mat när han vaknat så blev lite nervös där ett tag.. Men det ordnade sig som tur var :)

Efter lunch åkte vi till Thuns för att byta lite kläder jag köpt till B när vi var där sist. Och jesus vad det blåste. Min lilla Corolla vinglade och for. Fick hålla krampaktigt i ratten för att hålla bilen i styr :) På vägen dit åkte vi igenom en mindre översvämning på vägen.. Skiitläskigt var det. Efter kanske 10 minuter hörde jag på trafikinformationen på P4 att de varnade för översvämningen just där.. På vägen hem hörde jag att det även fallit träd över vägen där så det var begränsad framkomlighet. Tog den andra vägen (som tar liite längre tid) och jag såg fallna träd med rötterna uppslitna t.o.m och träd som gått av på mitten överallt.
Efter lite shopping på Coop var vi hemma vid 17 och just som jag står och byter blöja på Ludde går elen igen... Typiskt!! B var på jobbet och skulle bli sen pga möten. Ludde skulle ha mat, han var ju skithungrig...
Visste ju inte hur länge strömmen skulle va borta så jag gav han en "burkmat", kall...:( Men han åt som om ingenting så gott var det väl då :) Han fick en massa kex och Djungeldessert till efterrätt som kompensation för att jag gav han kall mat...;) B kom faktiskt hem tidigare än tänkt. Skulle ju tända en brasa i kaminen för att kunna värma vatten till välling och sånt men loggsen låg i hans bil... Vattnet började sina i kran, pumpen la ju självklart av den med, så fick hälla upp vatten på flaskor...

Det är mycket med det här när elen går... Back to the Medeltiden!!!

Men nu så, klockan 20 ca, kom elen tillbaka :) Det blinkade lite och slocknade ett par gånger men nu så, nu har vi haft ström sen dess :)

Ludde fick sin varma välling efter att vi värmt vatten på kamin, så han sover så gott i sin säng :)

Jag ska strax hoppa i lopplådan, jobb imorgon kl 6!! Så gonatt mina vänner!!

Kram på er!

1 kommentar:

Kikan sa...

Tackar för gratulationerna :) Kram Kikan