2009-05-05

Tråkväder

Nu var det längesen igen va?! =( Har inte så mycket idag heller igentligen, men lite kan jag nog plita ner =)

Vilket tråkigt väder vi har! Regn, regn ,regn... Visst, det är bra med lite regn. Det behövs för allt är ju snustorrt ute och så slipper man vattna rabatterna ;) Men liite sol kunde väl ändå titta fram mellan regndropparna! Men jag ser fram emot helgen, då skulle det bli varmt och fint igen =)

Vi hade en väldans trevlig valborg iaf! ToP var hos oss på en riktigt maffig grillbuffé vill jag lova =) Det var lax, fläskytterfilé, lammburgare, grönsaker, spett och massa röror och såser. Mums fillibabba =) Jag hade jobbat 7-17 på dan så var rätt seg på kvällen faktiskt. Dom andra åkte till Öregrund medans jag gick och nannade. Skulle upp och jobba igen kl 7 dagen efter så det var bäst så =) Första maj-eftermiddan tillbringades i soffan för både B och mig ;) Vi var lite trötta både han och jag. Jag för att jag hade jobbat och han för att han kom hem typ halv 5 på Valborgs-natten...
I lördags jobbade jag igen, 7-13 iofs men det är jobbigt ändå. Det börjar ju bli så fasligt mkt kunder nu så dagarna går i ett kan jag säga. Men kul är det =) På kvällen var det tänkt att vi skulle på 50-års fest men B fick åka själv. Jag var såå trött och skulle ändå köra så jag hade ingen lust helt enkelt. Det var soffan för mig som gällde =)
I söndags planterade jag ut mina luktärter som jag har försått nu i två veckor ca. Dom hade växt jättemycket, var typ 20 cm långa =) Så nu är det bara att vänta och se vad det blir av dom. På eftermiddan var vi på B´s mammas 60-års kalas. Det var trevligt och vi åt en väldans god smörgåstårta =)

Nu är det en ny jobbvecka som gäller. Idag börjar jag 12 så fick lite sovmorgon iaf =)

På lördag är det Stadsloppet här i stan. Vår butik är huvudsponsor så vi är så gott som "tvingade" att ha med lag som ska springa. Stadsloppet är en tillställning för stans idrottsföreningar och går av stapeln varje år. Tror ni jag har tränat nåt? Nopes! Inte nåt... Rundan som ska springas är 6,3 km!!! Jag kommer dö på kuppen! Pust!! Men man får gå om man vill så vi ska nog göra det.. Lite iaf.. Måste ju kanske springa liten bit för att det ska se bra ut. I starten och i mål bör man nog springa iaf...=) Jaja, vi får se... Har nya skor oxå så jag kommer kunna skylla på skavsår ;) Hihi....

Nej, nu är det dags att ta sig i kragen och förbereda sig för jobbardagen....

Ha en bra dag alla!
Kramar / Malin

1 kommentar:

Cornelia sa...

Tack för tipsen om Biltema! De hade jag helt glömt bort :-) Det e ju klart att de har sånt där!