2009-05-14

In the middle...

..of the week.. Redan torsdag! Vad händer?! Vad har jag gjort den här veckan? Hmm...

Jobbade i måndags, på kvällen tvättade vi. Inte så kul men behövligt som vanligt.
Ledig i tisdags. Ja, men den dan var kul =) Åkte till Gävle och hälsade på mina gamla kollegor på Biltema-bygget där. Jag var själv med och byggde två BT-varuhus då jag jobbade på Biltema så bara måste hälsa på dom när dom var så pass nära =) Saknar Linda och Sophia och alla dom som var med.. Efter den visiten åkte jag och hälsade på Tess som oxå bor i Gävle, typ 5 min ifrån Biltema =) Hon blev glatt överraskad (blandat med panik ;)) när jag ringde och ville komma och hälsa på =) Det var kul att se henne igen. Jag skulle väll fått stryk om jag varit i Gävle och inte hälsat på henne ;) På kvällen var det eurovision song contest så klart att se på... Hua, vad med skräp som går vidare.. Man blir ju mörkrädd!! Bra iaf att Malena gick till final =)
Igår var det jobb igen. På kvällen somnade jag på soffan som vanligt runt 19-tiden och vaknade typ 22.30... B låg på andra soffan och snarkade så det var bara att slita upp han så vi kunde gå och lägga oss. Somnade som en stock när jag lagt mig i sängen, så idag om jag gäspar kan jag verkligen inte skylla på för lite sömn =) Var så trött igår så jag inte ens orkade äta korv med bröd...
Idag är det jobb som gäller men börjar inte förrän kl 13. Skönt med lugn förmiddag tycker jag =) Fast det är bättre börja 7 för då har man hela kvällen hemma sen. Idag slutar jag 21 så det blir inte så mycket tid hemma innan det är dags för sängen... Men ska inte klaga, jobbar en kväll i veckan så jag är nöjd med det =)
I helgen ska vi försöka hinna med och se den nya filmen Änglar och Demoner som hade världspremiär igår tror jag det var. Den första, Da Vincikoden har jag försökt se en sisådär 4 gånger men har somnat vid varje försök så hoppas jag kan hålla mig vaken under den nya filmen =) Får väl kanske ta och läsa/lyssna på boken istället =)

Nej, nu är det dags att ta en kaffe i den strålande solen =)
Ha en bra dag alla!!

Kramar / Malin

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Malin! Såg dina fina vaxduk för 59 kr/m som du hade köpt på Lolas. Har letat som en galning var den butien finns. Kan du hjälpa mig? Superfin duk ju :)

Mvh Lisa

min mail: lisa.granberg@hotmail.com