2012-05-14

Lördagens fest i Sandviken

Ja men herregud vilket personalfest Sandvik kan dra till med!! En helt makalöst fantastisk kväll med superbra underhållning! Det var som en krogshow, ungefär. Trerätters middag, som var helt fantastiskt god, och jag är very impad över logistiken serveringspersonalen hade. Maten var varm när den kom till bordet!! Inte lätt att få till det så när ca 3000 pers ska ha mat samtidigt! Måns Zelmerlöv, Lotta Engberg, Jessica Marberger, Jerry Williams, Burnt Out Punks och en himla massa dansare, orkester och symfoniorkester underhöll! Vi bjöds på skönsång av Måns, eldjonglering med bl a motorsågar och en fantastisk eldshow av Burnt Out Punks (en cirkusensemble).

Själva festen var som en "flygresa" en journey, flight SK150, från 1862 fram till idag så uppträdanden var i olika tidsepoker. Det var Grease, Madonna och flera andra stora "tider" som skildrades. Jerry Williams sjöng Ted Ströms "Vintersaga", ni vet, "det stora vemodet ruuullaaar iiin"!? Herreminje så jävla bra det var!!

Ja, en helt fantastisk kväll!! Det finns så mycket att berätta om den, om vad vi fick vara med om, men det går inte att få ner det i ord!! B har massa bilder och filmer i sin telefon, som ska över till min dator, men han är borta till onsdag sa ni får bilder och sånt då!

Bjuder ändå på ett par stycken nu :)

På bussen

Klädseln för kvällen


Menyn


Ett fullsatt Göransson Arena


Lilla Jag ;)

Inga kommentarer: