2011-03-12

Fix och don-lördag

Känns som dagen har varit onödigt lång redan. Kanske för att en viss liten skrutt ville vakna kl 5.... Så jäkla typiskt är det. När vi är lediga vaknar han mellan 5 och 6, de dagar vi ska upp till dagis och jobb får man väcka honom strax före 6!! Är inte det lite konstigt, så säg??!

Nu har vi iallafall varit ute på en promenad i det underbara soliga vädret (synd på blåsten bara) och skrutten somnade så sover nu ute i vagnen. B är och hämtar vår golvkap och lite annat som svågern lånat och ska sen åka och lämna golv och grejerna på Hornugglan. Sen far han och lillfisen till Uppsala för lite shopping av bl a eluttag, golvsocklar och lite annat medans jag åker till Hornis och lägger golv :) Tjoho vad kul det ska bli!! Golvet är så fint så det kommer bli super :)

Imorgon kommer bästaste moster till Ludde och ska vara med honom hela dan så jag och B kan fixa färdigt det mesta i huset. Förhoppningsvis hinner jag med sovrummet idag och lite, om inte allt, i lilla rummet så det bara är eluttag, socklar och dörrfoder som ska upp imorgon. Och städning förstås!! Ser ut som ett smärre bombnedslag där nu. Dammigt och skitigt precis överallt! Hoppas på att vi hinner med en del iaf.

Ikväll blir det såklat Mello-finalen och tacos till den :)

Ni får ha en underbar lördag, det ska jag ha :)

Inga kommentarer: