2010-02-27

Kalasdag!

Idag har det varit full fart hela dan :)

I förmiddags kom Kenneth över på en fika. Han hade med sig supersmarriga Napoleon-bakelser och ett par jättefina PAX-skor till Ludde :)
Efter det åkte vi till Gimo till B`s syters familj och firade deras pappa som fyllde år tidigare i veckan. Där bjöds det på kaka och tårta :)
När vi kommit hem därifrån vid 17 fixade vi lite här hemma och gav Ludde lite käk. Vid 18 gick vi till Kenneth som bjöd oss på en jättegod gryta med klyftpotatis till och en god sallad :) Dom drack vin, men stackars jag fick avstå :( Hade varit smarrigt med ett glas rött till köttgrytan...
Vid 20 åkte jag och Ludde vidare till min kollega Suzana på en kaffe och lite melodifestival men det blev mest en massa surr om allt och inget ;)
Björn är kvar hos Kenneth, killarna ölar och skulle väl basta som det lät! Hoppas dom har skoj! :) Vilket jag helt säkert tror dom har. Dom där öl-kvällarna brukar sluta med Buzz :)

Ludwig har sovit sen vi åkte från Kenneth kl 20 och sover än... Undrar hur den här natten kommer bli :S Hoppas hans trötthet håller i sig till imorgon bitti ;)


Inga kommentarer: