2010-01-27

Oj vad tiden går!

Har inte orkat eller hunnit uppdatera er om vad som händer och hur det går för oss med lilla bebisen!
Det är så mycket annat som man ska göra som småbarnsförälder, amma, byta blöja, vila själv, försöka få rutiner så vardagen fungerar, amma igen osv... plus att man inte har nån lust att göra annat än att snusa på bebisen :)

Hur som helst så går allting bra. Ludwig äter och sover och är så otroligt snäll. Han har varit lite gnällig de senaste dagarna pga magknip men annars är han lugn som en filbunke :)

Tänk vad världen vänds upp och ner så fort en ny liten människa kommer in i ens liv!
Helt underbar känsla att man har burit på den lilla så länge och sen kommer han ut, som en helt perfekt liten person! Det är är världens bästa vi har varit med om! Tänk att B och jag har gjort den där lilla underbara krabaten :)

Förra måndagen, då Ludde var 4 dagar var vi och tog PUK-testet. Han var jätteduktig och låg så lugnt i min famn när dom stack honom och tog blod. På onsdagen var vi till barnläkaren och han var lika duktig då. Han hade gått ner 65 g sen födseln vilket är helt normalt. Bebisar kan gå ner efter födelsen och att de går ner 10% av sin födelsevikt är helt normalt. Idag var vi till BVC och han har gått upp till 3960 g, alltså lagt på sig 300 g sen födseln. Han har växt 2 cm också så nu är han 54 cm lång :)

I eftermiddag får vi hembesök av BVC. Får se vad det innebär :)

Alldeles nyss ammade jag Ludde och fick värsta spyan på ryggen, benet och även mattan fick sig en skvätt när han skulle rapas :) Det är första gången har kräks sen BB faktiskt.

Nu blir det en vilostund innan BVC-Lena kommer :)

Ha en bra dag i snöyran!!

(och nu kom en till liten kräks rakt ner mellan mina tuttar :))

2 kommentarer:

Livet är som ett fotoalbum, det är upp till dig att fylla det med minnen...♥♥♥ sa...

Haha, var glad att det bara är en mjölkkräka. Patricia kräktes korv och mackaroner rakt ner mellan mina bröst en gång..det är nog bland det äckligaste jag har varit med om..huah.

KRAM

Jennie sa...

Tack för att du hölle n tumme för oss <3
Kramar!