2009-03-29

Allt går vidare..

Längesen jag uppdaterade nu..=) Har varit sjuk så har inte haft så mycket att skriva om..
Har ändå hunnit med lite pyssel. Och så har vi fixat och donat ännu mer här hemma i helgen =) Har bla målat om i sovrummet. Färgen är gråsilver-aktig som går lite i lila, Beckers Silverpil. Målade en fondvägg i bredare ränder på väggen bakom sänghuvudgaveln i bla Silverpil (upptill och nertill), Tulpan (den mörklila) Sockervadd (den rosa) och Betong (den mörkare grå). Blev hur bra som helst =) B har lagt nytt laminatgolv i lilla hallen uppe och i datorrummet. Vilken skillnad lite golv gör! Blev superbra!
Såhär såg det ut i sovrummet innan...


Såhär blev slutresultatet..Visst blev det bra? Vi är supernöjda. B var lite skeptisk till den "rosa-randiga" väggen men han tyckte det blev sk-tbra!

Lite golvbilder oxå =)

Lilla hallen före..

Och efter..

Ska bara upp lite lister och sånt. B fixar och trixar med det nu =)

Så här blev det i datarummet.


Det var samma gamla fula plastmatta som i hallen innan.

Uppdatering: Vi köpte golvet på Coop för 59:-/m2. Hur bra som helst, är ingen skillnad på dyrare golv och det här om man har det där man inte sliter på det så mycket. =)

Nu dröjer det nog innan vi gör nåt mer inomhus. Visserligen ska vi lägga en ryamatta (blir som typ heltäckningsmatta) i sovrummet men det är ju inget större projekt =) Våren är på ingång och det ska fixas ute i trädgårn och rabatterna. Det ser jag fram emot =) Ska sätta lite lökar och så luktärt som vi ska ha på framsidan. Den doftar ljuvligt den =)

/ Malin

4 kommentarer:

Sophia sa...

Finfint :) duktiga ni är.

Malin sa...

Tack =) Det är ju skitkul att hålla på när det blir så här fint =)

becca sa...

riktigt fin tapet! vad heter den? :)

Malin sa...

Becca: Om du menar den randiga väggen i sovrummet så är det inte tapet. Jag har målat ränderna själv :)