2010-11-29

Färdigflyttade!

Nu så, nu är vi på plats i nya huset :) Åh, vad jag trivs. Redan, även fast vi har mycket att plocka med och få bort kartonger och allt det där pysslandet och fixet som att få upp tavlor, fram med alla ljuslyktor och sånt småfix som tar tid.

Hela lördan kördes det grejer. B fick hjälp av en kollega och mammas Göran med att köra sakerna hit. Jag fick hjälp av mamma som tog hand om Ludde och Annette som hjälpte till att plocka ur kartonger i köket osv. Det har gått hur snabbt som helst. Vi är i stort sett klara med allt. Det är några kartonger kvar att gå igenom, med sånt som ljuslyktor och diverse dekorationspryttlar och småsaker som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av. Sen har vi inga ordentliga badrumsskåp så två flyttkartonger med sånt finns kvar. Men det får vara så tills vi skaffar nå skåp eller så... Kläderna har vi fått rätt så bra ordning på. Vi har ju inga garderober här förutom en klädkammare som kommer fyllas med ytterkläder och skor och annat som inte används så ofta, så vi fick köpa klädhängare att ställa upp i tvättrummet så vi iaf får upp kläderna.

Katterna hämtade vi igår så nu är dom också här. Dom är så duktiga. De gick runt och nosade och såg allmänt förrvirrade ut men dom har varit på lådan och har ätit mat så de vet iaf var de grejerna är :)

Jag tycker vi fått bra ordning iaf med tanke på att vi bara bott här i två dar :)

Idag blir det en sväng till gamla stället för att plocka upp lite smått som vi igentligen inte behöver nu men som ändå ska därifrån.

Imorse tände B i kaminen och jag satt i soffan och mös med en kaffe i handen :) Ludde hade inte vaknat så det var bara att passa på ;) Vilken värme kaminen ger!! Helt otroligt. 25+ i vardagsrummet imorse var lite väl varmt för mig... Jag har inte stoppat in nå mer ved så nu har det slocknat och är lite behagligare här inne :)

Nä, dags för en kaffe till och sen göra sig iordning för dagen :)

Ha en fin måndag allihopa!! :)

3 kommentarer:

Helena sa...

Myyysigt! Pax för att komma och hälsa på snart :)

Malin sa...

Åhh, du får komma nääär du vill! :) Du måste det!! Kram på dig!

Malin sa...

Åhh, du får komma nääär du vill! :) Du måste det!! Kram på dig!