2009-06-07

Vilken skam...

...att Sverige förlorade fotbollsmatchen på vår nationaldag!!! Och mot Danmark dessutom.. VM känns väldigt långt borta nu.

Gårdagen vart jättebra. Vi slöade här hemma fram till 13 då vi gjorde oss iordning för att åka o kolla på huset. Vilket skithus. Var verkligen inget att ens tänka på.. Allt som var gjort där var riktigt klåparaktigt gjort. Man skulle behöva slita bort allt för att få det bra. Nej, det huset blir det inget av med.
Efter visningen åkte vi och handlade lite till gårdagens nationalsdagsfirande. Vi käkade sill med färskpotatis och gräddfil med gräslök så klart. B fick i sig ett par OP oxå ;) Efter det fixade vi lite i trädgårn. Jag rensade blommor och rabatter och klippte ner gräskanterna runt altan och rabatter. B klippte gräs och röjde bland buskar och runt våra rabarberbuskar. Fick mycket gjort.
Efter det blev det en siesta för mig ;) Vaknade lagom till fotbollen runt 19,45.. Strax efter stormade familjen Nordén in i huset =) I pausen på fotbollen grillade vi korv och hamburgare vilket var mycket mumsigt :)
Sen blev det sängen för mig vid 23 då B började kolla på en film...

Idag blir det såklart tennis på TV...
Men innan det ska vi ut en sväng, kanske på marknad i Lunda och sen ta en sväng förbi syrran o H på en fika :) Vi får se. Gräset blev inte helt färdigklippt så det behövs oxå göras...

Det verkar som att vi får sol idag! =) Skönt! Vi har suttit ute och ätit frukost nu på morgonen. Det var riktigt nice :)

Ha en skön söndag alla!!

Kramar / Malin

Inga kommentarer: